calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Afectiuni calivita Andropauza

 

Andropauza

Legat de andropauza exista o intreaga mitologie. In definitiv andropauza, este si tema favorita a multor carti cu pretinse sfaturi despre viata, dar adevarul este altul.

De pilda, imbatranirea barbatului a urcat de la 50 la 60 de ani.

Nici varsta femeii adulte nu se mai respecta, celebrul roman al lui Balzac, "Femeie la 30 de ani", facandu-ne cumva sa zambim.

In ecuatia erotismului a intervenit puternic un stil mai bun de viata, uzura biologica e mai putin vizibila, in timp ce noile mijloace medicale (de la Viagra la silicon, de la chirurgia estetica la tratamentul cu estrogeni) nu au facut decat sa prelungeasca tineretea si energiile vitale.

Multe sunt prejudecatile privind sexualitatea cuplului. De pilda, cine ar crede ca, in S.U.A., 85% din casatorii se bazeaza pe fidelitate?!

In medie, barbatii americani isi insala sotiile doar de 7 ori in viata, iar femeile de 2 ori. Vazand filmele si serialele americane, nu am crede ca familia in S.U.A. e atat de stabila.

O alta prejudecata, astazi depasita, este cea a cuplului repede consacrat. Casatoria rapida, fara o cunoastere prealabila a partenerilor, implica riscuri uriase.

Mult mai intelept este ca cei doi sa stea un timp impreuna, lucru deja oficializat in Germania sau in Franta, unde cei inca necasatoriti beneficiaza de unele avantaje, cum ar fi reducerea de pret la calatoriile pe calea ferata.

Ce ar trebui sa stie despre varsta lor? In primul rand, e bine sa nu-si ascunda varsta. Imaginea despre sine trebuie adaptata la sinele real. Este stupid si daunator sa aderam la valorile unei alte generatii, sa ne prefacem ca indragim hip-hop-ul si alte manele la moda, cand preferintele noastre au ramas la Beatles ori la Bob Dylan. De ce sa ne punem cercei in ureche sau sa ne tatuam partile intime?

Tineretea nu se prelungeste cu decor si ornamente. Oricat ai incerca sa amani, momentul adevarului va sosi. Problema este daca te-ai pregatit pentru asta, daca te cunosti cu adevarat. Nu trebuie sa ne speriem de imbatranire. Organismul si psihismul nostru au destule mecanisme de aparare, prin intermediul carora nu suntem lasati sa fim foarte dezamagiti de sine.

Un alt sfat: cumpatarea si intelepciunea, in timpul disputelor provocate de gelozie. Cineva trebuie sa cedeze. Surprinzator poate, aceasta nu e femeia. La ea functioneaza complexul de rivalitate, banuind, de pilda, in spatele unor mici fantezii erotice, existenta unei rivale. Putine femei au curajul sa accepte ca o aventura mai tomnatica a sotului nu o va inlocui. In astfel de situatii, cea mai buna solutie este dedramatizarea.

Criza nu poate dura mult. Rar se intampla cand, la 50 de ani, barbatul isi iese cu adevarat din matca. In orice caz, un lucru e limpede: viata in doi se invata mereu si la orice varsta. Niciodata sa nu crezi ca le stii pe toate. Cand iubesti, nu o faci pentru a demonstra ceva cuiva. Iubesti pur si simplu, cu intelegere si generozitate.

Produse naturale Calivita cu eficienta maxima in andropauza:

Pro Selenium  

 Pro Selenium (1-0-1 dupa masa, sustine secretia spermatica in limitele fiziologice in perioada de andropauza)

Vital Man  

 Vital Man (1-1-0 dupa masa, actioneaza prin reglarea hormonilor sexuali masculini)

 

Rhodiolin
 Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, combate simptomatologia pe sistem neurovegetativ manifestata prin palpitatii, neliniste, insomnie)

 

Noni capsule  

 Noni capsule (1-1-1 inainte de masa, ofera sustinere si suport pe parte neuro-endocrina)

 

Solicita o schema de tratament personalizata                                            Recomanda unui prieten

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

Para Protex

Noni

Evening PrimRose Oil

 

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com