calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Afectiuni calivita Gripa

 

Gripa - (influenza virus)

Gripa debuteaza brusc si violent, cu febra de 40.5C. Febra este insotita de stari de slabiciune si oboseala, tuse uscata, nas care pare sa curga la nesfarsit, frisoane, dureri musculare, dureri puternice de cap, dureri oculare si rosu in gat. Febra poate dura de la 3 la 5 zile.

Dupa vindecare este posibil ca starea de slabiciune si oboseala, tusea, sa mai dureze pana la 3 saptamani. Gripa este des intalnita iarna si primavara devreme.

Virusii gripei sufera mutatii genetice in mod constant si acestea sant majore la fiecare 10 ani. Perioada de incubatie dureaza in general 1-3 zile, dar se poate prelungi pana la 5-8 zile.

Este urmata de perioada manifestarilor clinice acute.  Severitatea afectiunii depinde de mai multi factori: starea generala de sanatate a organismului, varsta, contactul anterior cu virusul respectiv.

In functie de factorii implicati, bolnavul poate sa dezvolte una din cele 4 forme de gripa: usoara, medie, severa sau maligna.

In cazul formei usoare de gripa (inclusiv formele sterse si subclinice), temperatura corpului poate ramane in limite normale sau poate sa creasca, nu mai mult de 38C, simptomele infectioase fiind slab pronuntate, sau chiar sa lipseasca. In cazul formei medii de gripa, temperatura este de pana la 38,5-39,5C si este insotita de simptomele clasice ale bolii.

Bolnavul de gripa prezinta cefalee, dureri la miscarea globilor oculari, dureri musculare generalizate, febra, frison, dificultate la inghitire, dureri in gat, secretii nazale, tuse.

Simptomele locale: tuse seaca, stranut, nas infundat, rinoree, dureri de gat; acest simptome apar rapid (de la cateva ore la 3 zile) dupa ce persoana a fost infectata.

Simptome sistemice: febra, frisoane, dureri de cap, dureri musculare si articulare, astenie etc.
In cazul dezvoltarii formei severe de gripa, temperatura este de 39,5-40,5C. Fata de simptomele caracteristice formei medii de gripa, la forma severa apar semne de encefalopatie (stari psihotice, acces convulsiv, halucinatii), varsaturi.

Transmiterea gripei se face pe cale respiratorie. Virusul este prezent in secretiile eliminate prin stranut si tuse. Inhalarea acestor particule de secretii determina boala.

Si saliva contine virus gripal, asa ca boala se poate transmite si prin contact direct: de la strangerile de mana la contactul cu obiectele folosite de persoana bolnava.

Evident, este importanta si cantitatea de virus care patrunde in organism, deoarece exista o doza minima infectanta. Daca se atinge acest prag, capacitatea de aparare a organismului este invinsa.

Virusul nu poate fi neutralizat in totalitate de sistemul imunitar si particulele virale incep sa se multiplice si sa invadeze organismul. In cazul formei maligne a gripei apare pericolul serios de deces, mai ales pentru bolnavii din grupele cu risc crescut.

Produse naturale Calivita cu eficienta maxima in gripa:

 

Garlic Caps (1-0-1 la copii dupa 5 ani si 1-1-1 la adulti, administrat in timpul mesei, are efect antiviral si antibacterian, realizand astfel o paraprotectie a sistemului imunitar impotriva actiunii microbiene)

White Willow

 

White Willow (1-1-1 la copii dupa 5 ani si 1-2-1 la adulti, dupa masa, are efect antiinflamator si antipiretic, eliminand astfel starile febrile)

Samburex

 

SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, este o solutie naturala impotriva adenovirozelor, stimuleaza eliminarea toxinelor virale prin urina si transpiratie, amelioreaza simptomele cailor respiratorii afectate)

Spirulina Max

 

Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, merge foarte bine pe ridicarea imunitatii generale, ca detoxifiant si sursa de hrana pentru organism datorita continutului extrem de bogat in nutrienti - vitamine, minerale, enzime)

Solicita o schema de tratament personalizata                                            Recomanda unui prieten

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

Para Protex

Noni Organic Calivita

Evening PrimRose Oil

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com