calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Afectiuni calivita Scleroza in placi (scleroza multipla)

 

Scleroza in placi (scleroza multipla)

Scleroza in placi (scleroza multipla) este o afectiune care distruge principala structura antigenica a sistemului nervos – mielina. Este o boala a creierului si a maduvei spinarii, care survine de obicei la adolescenti si adulti tineri. In tara noastra, frecventa este de aproximativ 40 de bolnavi la suta de mii de locuitori.

Care sunt cauzele declansarii acestei boli? – Cauzele aparitiei bolii sint dificil de precizat. Scleroza in placi apare adesea pe fondul unei predispozitii genetice, care duce la scaderea imunitatii fata de antigenii cerebrali.

Un procentaj de 10-15 la suta dintre bolnavi au cel putin o ruda afectata de aceasta boala. Mai des sint afectati muncitorii din industria metalelor grele, solventilor organici, hirtiei, pielii, linii.

Afectiunea este declansata de infectarea cu virusul rujeolic, variolic, rubeolic, varicelo-zosterian. Acestia altereaza bariera hemato-encefalica si distrug mielina.

Astfel, se produce o leziune de scleroza diseminata sub forma de placi variabile de la marimea unei gamalii de ac pina la citiva centimetri.

Initial, aceste placi se localizeaza in substanta alba periventriculara, ca apoi sa se extinda spre circumvolutiunile cerebrale, corpul calos, caile optice, mezencefal, bulb si talamus. Localizarea cea mai frecventa este cervicala, leziunile in general fiind imprastiate in intreaga maduva.

Din aceasta cauza apare scaderea sau incapacitatea acestor fibre de a transmite influxul nervos. Care sint simptomele sclerozei in placi?  – Boala debuteaza cu astenie, oboseala fizica si intelectuala, senzatii de amorteala in membre, ameteala, dureri de cap, tulburari vizuale. Pot interveni si vederea dubla, strabismul convergent, tulburarile de perceptie si cele psihice. Dupa citeva zile se instaleaza scaderea fortei musculare in membrele inferioare, tulburari de sensibilitate, furnicaturi, intepaturi, amorteli, tulburari de echilibru si de coordonare a miscarilor, vorbire lenta, vertij.

In cazurile grave apar tulburari sfincteriene si genitale. Tulburarile de deglutitie si fenomenele vegetative sint semne de gravitate majora ce pot duce la deces. Gravitatea sclerozei in placi consta in evolutia cronica si ciclica din cauza caracterului autoimun si inflamatoriu a acestei afectiuni. La fiecare nou puseu, boala se agraveaza. Factorii care pot agrava simptomatologia sint diverse stari stresante, graviditatea, obezitatea.

Ce impact social are aceasta boala? – Scleroza in placi determina una dintre cele mai scazute rate a calitatii vietii, atit a bolnavului cit si a familiei acestuia. Disabilitatea in continua agravare, la care se adauga un tratament aproape permanent de mentinere a bolii la nivelul la care a ajuns, au un impact personal, familial, economic si social negativ, cu repercusiuni greu de depasit. Datorita disabilitatii multifunctionale si a anticiparii agravarii invaliditatii, activitatile zilnice se reduc la maximum.

Produse naturale Calivita recomandate in scleroza in placi (scleroza multipla):

Noni Liqiud

 

 Noni Liquid (1-0-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, intareste imunitatea si rezistenta organismului, prevenind evolutia nefavorabila a sclerozei si recidivele bolii; actioneaza direct pe scoarta cerebrala).
 

 

 Xantho Plus (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu, creste tonusul fizic si psihic, imbunatatind mobilitatea intregului corp si functiile creierului impreuna cu centrii nervosi ce deservesc musculatura in intregime).
 

Omega 3 Natural


 Omega 3 Natural (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, este un bun protector in preventia degradarii neuromusculare in cadrul acestei boli).
 

Super Coenzyme Q10 Plus produs original Calivita


 Super Coenzyme Q10 Plus (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, oxigeneaza puternic la nivel cerebral conexiunile neuronale ajutandu-le sa functioneze corespunzator) sau Mega Protect 4 Life (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza oxigenarea cerebrala prin imbunatatirea circulatiei creierului; combate starile de ameteala pe circulatie deficitara).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Sistem circulator, Sistem nervos, Relaxare, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Solicita o schema de tratament personalizata                                               Recomanda unui prieten

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

Para Protex

Noni

Evening PrimRose Oil

 

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com