calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita De retinut calivita Ciperca tibetana

 

Ciperca tibetana

Miraculosul tratament cu chefir din ciuperca tibetana
Se consumă zilnic câte 100-500 ml de chefir (eventual mai mult, pentru cine tolerează şi nu are aciditate gastrica sau fermentaţie intestinală deficitară).

De preferat se ia pe stomacul gol (excepţie făcând aceia care au gastrită hiperacidă, ulcer gastric sau duodenal – atunci să se consume după masă sau, în paralel, cu pâine prăjită, biscuiţi).

Nu se vor bea cantităţi mari pe nerăsuflate, o cană dintr-o dată, ci se va consuma cu linguriţa.

Tratamentul durează minim trei săptămâni (unii recomandă o pauză 10 zile după care se reia).

Se poate consuma însă fără intrerupere, asemenea iaurtului sau laptelui bătut. Nu există nici un fel de efecte secundare!

Nici măcar înghiţind o bucată de ciuperca tibetana nu se întâmplă absolut nimic! (va fi eliminată prin scaun, nedigerată); Ciuperca nu poate trăi în intestinul omului, fiţi fără grijă!)

Cum se prepară chefirul din ciuperca tibetana

Ce este chefirul
Chefirul este o băutură lactat acidă care se obţine din granule de chefir care fermentează lactoza din lapte (zaharul din lapte) cu formare de acid lactic, dioxid de carbon şi alcool.

Granulele de chefir sunt o combinație de bacterii și drojdii (ciuperca tibetana) într-un amestec de proteine, lipide și zaharuri. Această simbioză de substanțe formează granule asemănătoare cu conopida.

În zilele noastre, chefirul devine din ce în ce mai apreciat datorită noilor cercetări privind foloasele pe care le aduce sănătății. Granulele de chefir sunt o comunitate foarte dinamică și complexă de micro-organisme în care se găsesc multe tipuri diferite de bacterii și ciuperca tibetana.

Datorită acestor substanţe şi ale proprietăţilor dezvoltate în laptele fermentat de ciuperca tibetana, tratamentul cu chefir este ideal pentru gravide (sporeşte imunitatea fătului, ajută mama să treacă mai bine peste toate acele stări de rău pe care le provoacă starea de graviditate), dar mai ales pentru aceia care sunt dependenţi de alcool. În general însă, tratamentul cu chefir ajută şi reface organismul în orice situaţie, putând fi utilizat, cu mult succes, chiar şi ca tratament cosmetic.

Laptele inoculat cu ciuperca tibetana reuşeşte să reprime creşterea de agenţi patogeni la nivel intestinal ca de exemplu: Salmonella sau Shigella, aceasta datorându-se complexităţii moleculei granulei de chefir, precum şi a modului de acţiune al microorganismelor care formează granula de chefir. Luptă cu mult succes împotriva infecţiilor urinare şi E-coli.

Se pun una-două linguriţe de ciupercă într-un borcan de sticlă de 800 grame şi se toarnă 600-700 ml lapte proaspăt, dulce, nefiert.

Se lasă la fermentat (în funcţie de temperatura mediului ambiant), fără să se închidă ermetic, ci numai cu farfurioară pusă invers pe borcan. Noaptea laptele fermentează eficient şi, după doar 8-12 ore, are deja proprietăţile complete pentru tratament.

Se strecoară apoi chefirul printr-o sită de plastic într-un alt vas de sticlă. Ciuperca tibetana se spală bine sub jet de apă rece, apoi se reaşază în borcanul spălat şi se toarnă o nouă porţie de lapte dulce, crud, nefiert.

Este foarte important să se procedeze aşa în fiecare zi, altfel ciuperca tibetana nu se dezvoltă, capătă o culoare maronie, nu mai are proprietăţile de tratament şi poate muri.

Când ciuperca tibetana este bine îngrijită, este albă ca laptele şi în aproape trei săptămâni volumul acesteia se dublează. Atunci trebuie împărţită în două. Puteţi da la prieteni, rude, vecini.

Reactia organismului la tratamentul cu chefir din ciuperca tibetana

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

Para Protex

Noni

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com