calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita De retinut calivita Semnificatia numelor

 

Semnificatia numelor cu litera A

ADAM -  Provine de la cuvantul ebraic pentru - om - si inseamna - a fi rosu -, referindu-se la culoarea aramie a pielii umane si la faptul ca a fost creat din pamantul rosiatic. O alta sursa de provenienta este cuvantul asirian - adamu - care semnifica - a fabrica
ADELA - originea numelui este "Adal" ("nobil" in germana veche).

Purtatoarea acestui prenume este interesata de aspectele profunde ale vietii si, in acelasi timp, este extrem de activa, nu are stare, motiv pentru care uita, de multe ori, sa se relaxeze.

Acest prenume i-a daruit sensibilitate si iubire pentru tot ce este frumos in viata. Ii place sa citeasca, sa studieze si sa mediteze la subiecte dintre cele mai diverse.

Cand ii este trezita curiozitatea sau provocata vreuna dintre pasiuni, lucreaza intens si accepta cu placere provocarile, dar interesul ii scade simtitor cand se confrunta cu rutina sau sarcini pe care nu le agreeaza; de aceea lasa multe lucruri neterminate.

Prenumele i-a cauzat multe experiente amare. Cel mai mult in viata ii lipseste stabilitatea si linistea sufleteasca. Un camin linistit, mai ales in natura, este una dintre cele mai mari dorinte ale sale. Cu toate astea, se trezeste adesea inconjurata de niste conditii mai degraba haotice.

ALINA - originea numelui este "Adal" ("nobil" in germana veche).
Purtatoarea acestui prenume vrea sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti si are o fire prietenoasa, sociabila, incantatoare. Se lasa, insa, prea usor influentata de ceilalti si poate fi insensibila, indepartandu-i astfel pe cei din jur.

Desi isi face cu usurinta noi cunostinte si pare placuta si concilianta in conversatii, poate deveni inflexibila si autoritara, daca lucrurile sunt impinse prea departe. Ceilalti stiu ca nu i se poate dicta ce sa faca si ca rareori se razgandeste, o data ce a luat o decizie. Prefera situatiile care ii lasa, cat de cat, libertate, si e reticenta cand vine vorba sa-si asume responsabilitati sau un volum de munca prea solicitant.

ADRIANA / ADRIAN - de la "Hadrianus", nume de origine latina ce inseamna "originar de langa Marea Adriatica"
ALEXANDRU / ALEXANDRA - de la "Alexandros", nume grecesc care inseamna "protector al barbatilor / al oamenilor"
ALMA - derivat din expresia latineasca insemnand "dragut / amabil"
AMALIA - nume vechi germanic care inseamna "munca"
AMANDA / ANGELA / ANGELICA - De la "amanda / amandus", o fraza latineasca insemnand "una care trebuie iubita". Acest nume a fost un adjectiv latinesc, corespunzand termenului masculin, angelicus. Acest termen este originar de la numele grecesc "angelos", insemnand "mesager". Expertii nu sunt siguri daca acest termen vechi este sursa modernului nume feminin Amanda. Poate fi o simpla extindere a familiarului Angela, probabil influentat de frantuzescul Angelique, insemnand "angelic, diafan"
ANA / ANCA / OANA - de la "channah", nume evreiesc care inseamna "gratia favorita"
ANDREEA / ANDREI - de la "Andreas", nume masculin grecesc care inseamna "razboinic"
ANTONIA / ANTON - de la "Antoniu" (nume de origine latina care inseamna "a fost pierdut") sau de la cuvantul latin "antius" ("avangardistul")
ATANASIE - (gr. "athanasius") - "nemuritorul"
AUGUSTA / AUGUSTINA / AUGUSTIN - de la cuvantul latin "revenit"
AURELIA / AUREL - de la "Aurelius", nume de origine latina, insemnand "aurita / auritul"
AURORA / AURICA - in limba latina inseamna "zori / rasarit"

Semnificatia numelor BEATRICE, BIANCA, BOGDAN, CALIN, CAMELIA, CARMEN, CAROLINA, CAROL, CATALINA, ECATERINA, CATALIN, CECILIA, CELIA, CECIL, CEZAR, CIPRIAN, CLARA, CLAUDIA, CLAUDIU, CLEMENTINA, CLEOPATRA, CONSTANTIN, CORINA, CORNELIA, CORNEL, COSMIN, CRISTINA, CRISTIAN, DANA, DANIELA, DOINA, DAN, DAVID, DELIA, DIANA, DIONISIE, DOLORES, DOMINIC, DORIN, DRAGOMIR, DRAGOS, DUMITRU

Semnificatia numelor ELENA, ELEONORA, NORA, ELISABETA, ELVIRA, EMANUELA, EMANUEL, EMILIA, EMIL, EUFROSINA, EUGENIA, EUGEN, EUSEBIU, FABIAN, FELICIA, FELIX, FILIP, FLAVIA, FLAVIU, FLORINA, FLORENTINA, FLORIN, GABRIELA, GABRIEL, GEORGIANA, GHEORGHE, GEORGE, GLORIA, GRAZIELA, GRIGORE, HORATIU, HORIA, HORTENZIA, IACOB, ILEANA, INA, IOANA, ION, IOAN, IONUT, IRINA, IRMA, ISIDOR, IULIA JULIETA IULIU, IUSTINA, IUSTIN

Semnificatia numelor LAURA, LORENA, LAUREAN, LAURENTIU, LEONARD, LETITIA, LILIANA, LIVIA, LIVIU, LUCIA, LUCIANA, LUCA, LUCIAN, LUCRETIA, LUCRETIU, MAGDALENA, MADALINA, MARCELA, MARCEL MARTINA MARTIN, MARGARETA, MARIA, MARIANA, MARIELA, MARIN, MARIUS, MARCU, MARTA, MAXIM, MAXIMILIAN, MELISA, MIHAELA, MIHAI, MIRABELA, MIRANDA, MIRCEA, MIRELA, MONICA, NADIA, NARCISA, NATALIA, NICOLETA, NICOLAE

Semnificatia numelor OCTAVIA, OCTAVIAN, OFELIA, FELICIA, OLGA, OLIMPIA, OLIVIA, OLIVIU, OLIVER, PAULA, PAUL, PAVEL, PETRE, PETRU, QUINTILIU, RADU, REGHINA, REMUS, RODICA, SABINA, SEBASTIAN, SEPTIMIU, SERGIU, SIDONIA, SILVIU, SIMION, STEFAN, SUSANA, TEODOR, TIBERIU, TITUS, VALER, VASILE, VICTORIA, VIORICA, VIRGIL, ZINA, ZOE

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

Para Protex

Noni

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com