calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita De retinut calivita Sunteti pe deplin multumit de capacitatile Dvs. fizice si psihice?

 

Sunteti pe deplin multumit de capacitatile Dvs. fizice si psihice?

Stiati ca organul care consuma cea mai mare cantitate de oxigen si, datorita acestui fapt, este si cel mai expus riscurilor este creierul?

Ati simtit vreodata ca nu mai rezistati, ca sunteti complet epuizat, nu numai fizic, ci si psihic?

Ati avut vreodata senzatia ca ati scapat lucrurile de sub control, ca sunteti incapabil sa va concentrati si, oricât v-ati stradui, nu reusiti sa terminati la timp sarcinile?

Exista, însa, SOLUTII. Consumul periodic al unor substante ar putea sa ajute la pastrarea prospetimii psihice, la cresterea capacitatii de concentrare si a rezistentei la solicitari.
 

Consecinta este scaderea vitalitatii, oboseala cronica, afectiunile degenerative, tulburarile de memorie.

Daca nu sunt îndeplinite conditiile pentru functionarea corespunzatoare a creierului si substantele necesare nu se gasesc într-o cantitate si calitate suficiente, pot aparea perturbari sau chiar pot fi distruse o parte din Sunteti pe deplin multumit de capacitatile Dvs. fizice si psihice?celulele nervoase.

Pentru atingerea performantelor optime ale creierului, pentru învatat si stocarea cunostintelor este nevoie de lecitina.

Aceasta grasime naturala face parte din structura fiecarei membrane celulare. Colina - un component al lecitinei - este necesara pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Joaca un rol important în pastrarea informatiilor, in absenta ei, se deterioreaza memoria de scurta durata, deoarece nu se mai pot stoca informatiile recente.

Acest lucru se poate întâmpla atât la scolari, cât si la adultii activi, dar cel mai frecvent la vârstnici. Vitaminele C si E actioneaza sinergie, adica împreuna au un efect mai mare decât separat.

Vitamina E elimina radicalii liberi nocivi din membrana celulara, în timp ce vitamina C împiedica formarea, prin reactia în lant, a radicalilor liberi. Zincul si seleniul fortifica efectul antioxidant al celor doua vitamine.

Magneziul este indispensabil în activitatea enzimatica, în absorbtia calciului si potasiului. Are rol în înlaturarea depresiei, ametelilor, spasmelor musculare, afectiunilor cardiovasculare, hipertensiunii arteriale.

Absenta magneziului perturba transmiterea impulsurilor nervoase si musculare, provoaca sensibilitate si nervozitate. Guarana se utilizeaza, în general, ca stimulent. Este folosita de sute de ani pentru combaterea oboselii.

Stimuleaza sistemul nervos central si glandele suprarenale, îmbunatateste functionarea sistemului cardiovascular si metabolismul glucidic.

Este de mare ajutor persoanelor care desfasoara o munca intelectuala, elevilor si studentilor, în perioada examenelor, contribuie la functionarea optima a creierului, la îmbunatatirea capacitatii de concentrare si a memoriei, în cazul sportivilor, aceste substante bioactive îmbunatatesc performantele, forta fizica si rezistenta.

Putem preveni deteriorarea rapida a celulelor creierului si ne putem mentine forma fizica prin consumarea sistematica a unor astfel de substante bioactive, care contribuie la mentinerea functiilor cerebrale si musculare (colina si lecitina - indispensabile pentru regenerarea celulelor nervoase si musculare, antioxidantii, vitamina C si E, zincul, seleniul, magneziul -indispensabili pentru formarea energiei si transmiterea impulsurilor nervoase, respectiv guarana - care revigoreaza organismul).

Energy&Memory

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

Para Protex

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com