calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Marturii calivita Mi s-a pus diagnosticul de Pseudoxanthoma Elasticum

 

Mi s-a pus diagnosticul de Pseudoxanthoma Elasticum

Ma numesc Stefania Mateescu si am 23 de ani. La varsta de 7 ani mi s-a pus diagnosticul de Pseudoxanthoma Elasticum (boala ereditara care afecteaza tesutul conjunctiv din anumite parti ale organismului) - PXE, prin biopsie cutanata.

Intrucat diagnosticul mentionat este foarte putin cunoscut si studiat, am fost considerata toata viata un "exemplar rar" si, din aceasta cauza, chiar si o raceala minora era pusa pe seama bolii de baza, iar medicii ridicau din umeri.

In anul 1995, in urma angiografiei oculare, s-a descoperit localizarea PXE si in ochi; astfel, s-a putut explica faptul ca nu puteam sa vad pe timp de noapte, in semiintuneric ametind.

Apoi, la 12 ani am fost diagnosticata cu cifo-scolioza dorso-lombara si, drept urmare, timp de 6 ani am purtat un corset in permanenta.

Dar corsetul mi-a facut mai mult rau si de aceea dl. prof. dr. Dinu Antonescu m-a propus pentru operatie. La varsta de 17 ani m-am internat la spitalul Fundeni, acuzand cefalee rebela.

Acolo, in februarie 2000, in urma angiografiei arteriale, s-au stabilit urmatoarele diagnostice: Pseudoxanthoma Elasticum cu manifestari vasculare, osteo-articulare, oculare; puls absent la artera radiala dreapta si stanga si artera interosoasa stanga; ocluzie la artera radiala dreapta si ulnara dreapta.

Tot atunci, s-a pus diagnosticul de Trombofilie (coagularea rapida si/sau excesiva a sangelui) si mi s-a administrat Trombostop. Din cauza vascularizarii deficitare, lichidul special utilizat pentru a efectua angiografia s-a eliminat din organism abia dupa 5 ani.

Din 2000 si pana am cunoscut firma CaliVita, am avut cefalee permanenta si asurzitoare, motiv pentru care nu ma puteam concentra si memora; de asemenea, am avut dureri de maini si picioare si dureri ale coloanei vertebrale.

In caz de stres, eram predispusa la hemoragii, astfel ca in timpul penultimei probe de bacalaureat am facut hemoragie. Din cauza nenumaratelor boli, dl. prof. dr. D. Antonescu a refuzat sa ma mai opereze la coloana. In septembrie 2004 m-am internat, deoarece ma balonam, indiferent ce mancam sau beam.

Diagnosticul a fost: sindrom dispeptic de tip ulceros, meteorism abdominal in ultima faza. Tratamentul alopat pe care l-am urmat nu a avut nici un efect. Atunci mi s-a administrat Sintrom in loc de Trombostop pentru trombofilie. Totul este urmarea celor doua boli: Pseudoxanthoma Elasticum si Trombofilie, ambele fiind ereditare, prima pe linie paterna, iar a doua, materna si paterna. Mentionez ca parintii nu au nimic in sensul acesta.

In ultima faza a bolii am cunoscut produsele CaliVita, care m-au ajutat din prima zi de tratament, eu nemaiavand o alta sansa de vindecare. Cu o saptamana inainte de a ajunge la CaliVita, dl. prof. dr. M. Bogdan, de la Institutul National de Pneumo-fiziologie "M.Nasta" din Bucuresti, mi-a mai acordat, cu "multa generozitate", doar o saptamana de supravietuire, intrucat banuia ca am embolie pulmonara, ceea ce nu era adevarat.

Dupa ce am cunoscut si am inceput sa consum din produsele CaliVita International, viata mea s-a schimbat total. Mi s-au prescris si am fost incurajata sa consum produse naturale de la CaliVita si, astfel, din octombrie 2004, mi s-a redat dreptul la o viata normala.

In momentul de fata nu mai am dureri de cap, de coloana (care este aproape dreapta), de maini sau de picioare si pot sa vad normal. Acum pot sa stau ore in sir in picioare, pot sa fac excursii montane, pot sa asist la cursurile universitare, de dimineata pana seara, cu usurinta.

Pe aceasta cale, tin sa le multumesc din suflet colaboratorilor CaliVita pentru rabdarea si ajutorul enorm acordat si, in aceeasi masura, le multumesc tuturor celor care se ingrijesc de aducerea in tara si promovarea minunatelor produse.

Terapia cu produse CaliVita a fost salvarea mea reala si simt ca m-am nascut pentru a doua oara, de data aceasta pentru a-mi trai viata si a ma bucura de ea!

                                                                                                       Mateescu Stefania, Bucuresti

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Antioxidanti
produse calivita
Vitamine
produse calivita
Minerale
produse calivita
Multivitamine
produse calivita
Digestie usoara
produse calivita
Produse slabit
produse calivita
Extracte din plante
produse calivita
Produse cosmetice
produse calivita
Dispozitive Calivita
produse calivita
Produse corp si par
produse calivita
Alte produse
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

Top vanzari produse Calivita

Acidophilus with Psyllium

Rhodiolin

Liver Aid

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com