calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Barbatul din Zodia Balanta

 

Barbatul din Zodia Balanta 22 septembrie - 22 octombrie

Vei primi o groza de sfaturi de la acest barbat. Va avea solutia perfecta pentru toate problemele tale si cate un raspuns pentru toate intrebarile pe care le pui. Dar n-are rost sa te astepti ca el sa fie intruchiparea tutror viselor tale din adolescenta. El va schimba cîteva dintre ele ssi-ti va aduce contraargumente la altele. Barbatul din Balanta poate fi la fel de nervos si iritbail ca un crocodil cazut în urzici, iar obiceiul lui de a gasi motivatii rationale pentru orice, inclusiv pentru dragoste, te va face sa te urci pe pereti, sau sa renunti la lupta.

Totusi, trebuie sa te previn ca, o data ce ai fost prinsa si înfasurata în farmecul venusian, nu va fi usor sa te rupi din mreje. Ar fi mult mai usor sa te eliberezi dintr-o capcana pentru ursi decît sa scapi de un barbat din Balanta. Daca vei încerca sa fugi, te va convinge sa ramîi cu argumente atît de logice si inteligente, încît n-ai nici o sansa sa le combati decît daca ai absolvit Dreptul la Harvard. Pe lînga faptul ca-si va folosi forta inegalabila a ratiunii sale, va deveni atît de dulce si blînd încît vei uita instabilitatea firii lui, care te-a înnebunit înainte. Apoi îti va zîmbi si inima ta se va topi.

Din acea clipa, ai pierdut batalia. Visele lui vor deveni si ale tale si nimic nu va conta mai mult pentru tine decît sa-l faci fericit. Vei astepta aparitia acelui zîmbet si vei avea nevoie de el asa cum un calator însetat are nevoie de apa. Numai o femeie cu inima de piatra poate rezista surîsului unui nativ din Balanta si chiar si ea va trebui sa-si adune toata hotarîrea ca sa nu se simta electrizata de puritatea acelui zîmbet. Farmecul Balantei nu e hipnotic, ca cel al Scorpionului. Atracîia lui e logica si reala, deloc supranaturala. N-are nici o legatura cu magia neagra, ci doar cu bunul simt de a ceda în fata aurei lui ceresti.

Pe de alta parte, vor fi momente cînd talerele Balantei vor oscila nebuneste, umplîndu-i comportamentul de contradictii. Va trebui sa tipi la el, sa-l împingi în lac sau sa stai în cap ca sa-i atragi atentia si sa-l obligi sa faca o miscare. Nu fi atît de naiva încît sa-ti închipui ca dragostea va fi lina si linistita, chiar daca el e dominat de Venus. Daca esti pusa la punct cu mitologia, stii ca Venus avea si ea zilele ei proaste. Totusi, cînd tlarele se echilibreaza, viata alaturi de acest barbat poate fi la fel de îmbatatoare ca o cupa cu ambrozie, plina de rîs si o libertate relaxata cunoscuta doar zeilor din Olimp.

Sa ia o hotarîre este pentru un barbat din Balanta la fel de greu ca îmblînzirea unui taur furios si chiar si dupa ce a a facut-o, e posibil sa-si schimbe brusc decizia daca are impresia ca a comis o greseala.
Cuvintele "dragoste" si "Balanta" sînt practic sinonime. Balanta a inventat iubirea si a rafinat-o aducînd-o la rang de arta mai bine chiar decît Leul, Scorpionul si Taurul, ceea ce spune multe. Delicatele strategii ale lui Cupidon sînt înnascute în nativul din Balanta. El va folosi fiecare truc cu o usurinta uluitoare si rareori se va întîmpla sa nu-si cucereasca fata dorita. Totusi, o data ce se întîmpla asta, nu e întotdeauna sigur ce sa faca cu ea. Dupa ce a fermecat-o în asemenea hal încît i s-a supus de buna voie, el ezita.

Sa profite de starea ei de neajutorare sau sa o ceara de nevasta? Sau amîndoua? Sau nici una? Si asa începe lupta interioara, iar viata în gradina Edenului cu acest Adam devine mai putin extatica decît te asteptai. Nativul nu-si va pierde interesul fata de sexul opus decît cînd va avea cel putin nouazeci de ani. Daca are o casnicie fericita, acest interes va fi pur academic, dar subiectul nu-l va plictisi niciodata, chiar daca se reduce la speculatii nevinovate.

Deoarece arta amorului fizic este un talent înnascut, manifestat socant de devreme la masculul din Balanta, si avînd în vedere ca excursiile lui în jungla placerilor sînt aproape întotdeauna încununate de succes, el se alege cu o groaza de liane prinse de el. Acest barbat detesta sa raneasca sentimentele cuiva, desi e complet inconstient de ravagiile facute cînd e pus pe harta. Nu suporta sa spuna nu si rareori îsi da seama ca amînarea e mai cruda decît o ruptura rapida a unei legaturi amoroase care n-are nici o sansa de reusita. Numai un Varsator poate fi si mai ezitant cînd e vorba sa faca o miscare drastica, într-o directie sau alta. Daca Balanta simte ca e nedrept fata de cineva din viata lui, fata de tine sau de un fost iubit de-al tau proaspat parasit, indecizia lui dureroasa va fi nesfîrsita. Pentru el, sa fii incorect fata de cineva e o chestiune cam la fel de grava ca o crima. Refuzul lui de a fi crud îl poate împinge sa încheie o casatorie destinata esecului sau îl poate face sa piarda iubirea vietii lui. Rezolvarea pentru ambele situatii este sa se descotoroseasca de falsele sentimente.

Nimeni nu poate nega tendinta barbatilor din Balanta de a fi usuratici, mai ales la tinerete. Impulsul lor natural este sa cîntareasca din priviri fiecare a treia sau a aptra femeie întîlnita si sa cîntareasca posibilitatea ca ea sa fie perechea lor de suflet. Deseori, ei confunda îngrozitor prietenia cu dragostea. Surprinzator e faptul ca rareori se aleg cu inimile frînte, în ciuda acestor experimentari si rataciri. Barbatul din Balanta e capabil sa uite cu o repeziciune de-a dreptul jignitoare si e incapabil prin firea lui sa regrete amintirea vreunei iubiri neîmpartasite sau a unei idile imposibile. Probabil ca se va alege cu cîteva vînatai pe suflet, dar nu va ramîne cu rani permanente, decît în cazuri cu totul iesite din comun. Atunci, durerea poate fi inimaginabil de devastatoare. Dar acest lucru se întîmpla extrem de rar. Mai degraba ai sanse sa descoperi un nativ bun la suflet prins în ghearele unei femei hotarîte pîna la obsesie, care l-a facut sa creada ca daca ar parasi-o ar comite un pacat la fel de mortal ca încalcarea tuturor celor zece porunci deodata. Prins într-o astfel de plasa, el poate fi un nefericit prizonier al iubirii. Dar ambele extreme constituie exceptii si majoritatea barbatilor din Balanta reusesc sa-si pastreze suficienta libertate ca sa se bucure de dragoste fara a se lasa imobilizati de legaturi sentimentale.

Nativul nu e prea interesat sa-ti afle secretele. Poate parea ca e, la prima vedere, dar, daca te uiti mai atent, vei vedea ca deseori el nu observa lucruri care se petrec chiar sub nasul lui. Desi te va contrzice pîna în pînzele albe, scopul lui nu e sa afle motivatiile tale personale, ci sa adune date astfel încît, pe baza unor teorii abstracte, sa ajunga la o concluzie echilibrata. întrebarile lui nu au drept scop sa scoata la iveala nevrozele personale ale interlocutorului. Va discuta argumentele pro si contra cu o logica sclipitoare si ascutita, iar concluzia lui va fi de obicei cinstita, corecta, de bun simt si practica. Dar nu are înclinatia de a descoperi nuantele personale sau hatisurile emotionale care zac dincolo de suprafata. Lui îi sînt suficiente faptele si atît. Simte instinctiv ca o asemenea examinare psihologica îl depaseste si asa si este.

Daca esti extravaganta, va deduce ca arunci cu bani în stînga si-n dreapta si, în consecinta, nu constitui un risc acceptabil pentru acordarea unui credit. Faptul ca tu cauti securitate emotionala risipind bani nu intra în zona lui expertiza. Doar nu e psihoterapeutul tau. Daca esti zgîrcita, îti va examina slabiciunea pentru a-ti evalua cît mai corect obiceiurile. Nu are nici o dorinta sa-ti descopere frica secreta de a-ti pierde independenta devenind saraca. Promiscuitatea îl va face sa-i înfiereze pericolele, frigiditatea va provoca discutii si mai lungi despre izolarea de oameni. Dar va evita sa afle ce traume au provocat-o pe prima sau de adînc înradacinatele complexe care au declansat-o pe a doua. Balanta e judecatorul. ai sa vezi multi judecatori dînd decizii drepte, bazate pe cîntarirea faptelor prezentate în dosar, dar nu multi dintre ei te vor întreba de ce culoarea rosie îti provoaca nervozitate, sau îti vor întelege pornirea de a-ti lasa sotul sa doarma pe presul din fata usii cînd poarta pijamalele cu dungi rosii. Nu uita niciodata ca Balanta se implica într-o controversa doar din curiozitate pur abstracta. El pare a fi profund, dar nu e. Si nici nu e chiar atît de bagaret si bîrfitor pe cît pare. Sa scoti de la un nativ un secret care i-a fost încredintat e ca si cum ai reusi sa treci de secretul confesiunii.

Toate acestea îl fac sa fie foarte de încredere, dar sentimentele tale pot avea de suferit. Poti sa i te confesezi linistita. Dar vei suferi cînd nu va simti cele mai intime nevoi ale tale. Vrea sa te multumeasca, dar rareori are suficienta putere de întelegere pentru a percepe sperantele tale secrete si pentru a-ti satisface toate dorintele ascunse (cu exceptia cazului în care are un ascendent într-un semn de apa). Numai pentru ca e un amant excelent din punct de vedere tehnic nu înseamna ca îti simte si întelege starile de spirit. Are destule batai de cap cu ale lui. Nimic nu poate fi mai enervant decît sa alergi la el ca sa-i spui cum cineva te-a ranit profund. Tu cauti întelegere si compasiune si ce obtii? Prima lui întrebare va fi: "Ce i-ai facut persoanei respective?" Apoi îti va arata care este partea ta de vina pîna cînd tie o sa-ti vina sa urli de indignare frustrata. N-ai decît! El tot nu va fi partinitor daca i se va parea ca ai fost nedreapta, iar implicatiile emotionale îi vor scapa cu desavîrsire.

Faptul ca nativul din Balanta nu e constient de nevoia partenerei de a fi înteleasa în profunzime duce invariabil la probleme. Poate parea incredibil ca poate avea atîta intuitie cînd e vorba de lucruri abstracte, ca poate fi atît de logic în deductiile lui sclipitoare, ca poate fi atît de capabil de cîntarire limpede, lucida si lipsita de prejudecati a faptelor si totusi sa fie atît de enervant de obtuz cînd e vorba de lucrurile care te ranesc sau te încînta. Dar e si asta una dintre oscilatiile inerente firii acestui nativ, asa ca ai face bine sa te obisnuiesti cu ele. Desigur, blîndetea si zîmbetul acela fac viata alaturi de el ceva mai suportabila.
Venusianul tipic cheltuieste banii cu destula larghete. El nu ezita sa dea bani pe lucruri care aduc în viata lui frumusete sau fericire. Fii pregatita sa fii o gazda buna, caci casa lui va fi un adevarat centru al ospitalitatii, la aproape orice ora din zi sau din noapte, cu exceptia acelor ore cînd se odihneste si nu va fi deloc încîntat sa fie deranjat de sonerii, telefoane, sau oameni).

Nu-l tîrî în locuri aglomerate, unde e obligat sa se înghesuie cu alti oameni si unde zgomotul îi ofenseaza simtul armoniei. Multimile de straini ti afecteaza echilibrul interior. Toti nativii din Balanta au un dezgust instinctiv fata de contactul fizic cu mase de oameni. Viata lui sociala va fi plina de persoane inteligente, sclipitoare, dar cînd grupul se extinde dincolo de doua duzini de trupuri umane, va avea impresia ca se sufoca. Un astfel de barbat te poate lasa singura brusc, în mijlocul unei sali de spectacol, fara nici o explicatie. Nu înseamna ca te uraste, doar ca a suferit un atac de claustrofobie, o problema tipic venusiana.
Cea mai rapida cale ca el sa ajunga la acel gen de dezinteres care duce la divort este o casa lasata de izbeliste. Ai grija ca sonorul la radio si TV sa fie redus la un nivel rezonabil si nu lasa mirosul de prajeala sa-i penetreze narile sensibile. Daca trebuie sa faci supa de ceapa si pîine cu usturoi, da cu un tub întreg de deodorant cu miros de brad pîna cînd casa miroase ca parcul national Yellowstone.

O sotie care îi ofera sotului ei nascut în Balanta pîinea direct din punga în care a cumparat-o, îl pune sa foloseasca hîrtie igienica pe post de servetele si lasa sticla cu lapte si cutia cu cereale pe masa, la vedere, se îndreapta mai repede decît îsi închipuie spre statutul de femeie divortata. Atîrnarea ciorapilor la uscat pe perdeaua de la dus iese din discutie. Daca uiti sa stergi praful sau sa faci paturile îi creezi o îngrozitoare stare de conflict emotional. Se va retrage din atmosfera de dizarmonie dormind tot mai mult si iesind tot mai des în oras de unul singur, pîna ce, în final, nu va mai exista nici un fel de comunicare între soti. E posibil ca el sa fie îngalat cît sase porci la un loc, dar se va astepta ca tu sa-i aduni sosetele aruncate prin casa si sa împaturesti frumoas ziarul azvîrlit de el pe jos. Daca nuanta draperiilor se bate cap în cap cu culoarea covorului e în stare sa stea bosumflat ani de zile fara ca tu sa-ti dai seama de ce. Mai bine foloseste pastelurile. Cu bunatatea tipica zodiei lui el nu se va plînge de lipsa de asortare, dar secretara lui si gusturile ei impecabile i se va parea tot mai atragatoare pe zi ce trece.

Barbatul din Balanta detesta starea de confuzie si are mare nevoie de armonie ca sa ramîna echilibrat. Caminul lui trebuie sa fie o oaza frumoasa si linistita, altfel talerele balantei pot ramîne permanent dezechilibrate. Din moment ce rareori sta sa caute motivatiile adînci, va trebui sa fii suficient de desteapta ca sa ghicesti de ce nu e niciodata acasa si atunci cînd e doarme tot timpul. Nu uita ca introspectia nu e deloc punctul lui forte asa ca va trebui sa fii tu analistul familiei. El nu va banui niciodata ca nefericirea lui i se trage de la faptul ca te vede cu masti pe fata iar pe cei mici mînjiti cu dulceataa pîna la urechi. Poate ca nu-si da seama ca uraste perdeaua portocalie de la dus sau ca bibeloul cu balerina din biblioteca îi "zgîrie" simtul artistic, chiar daca e cadou de la matusa lui favorita. Nu va prea întelege de ce tot uita sa te sarute seara sau dimineata, dar mintea lui logica îi va spune ca ceva nu e în regula si va suferi din cauza asta mai mult decît lasa sa se vada. Culege de prin casa ziarele si jucariile, pune casa la punct, da-ti cu cel mai bun parfum, scoate-ti bigudiurile, da televizorul mai încet, cumpara o perdea de dus de un albastru ceresc si înlocuieste balerina cu un fir de frezie într-o vaza mica. într-o dimineata te vei trezi si vei descoperi ca esti maritata cu un cu totul alt om, care are o atitudine complet schimbata.

Copiii vor beneficia întotdeauan de pe urma simtului dreptatii al unui tata din Balanta. El va avea grija ca cei mari sa nu profite de cel mic, va aplica disciplina cu autoritate calma si va încerca mereu sa le ofere un motiv logic pentru pedeapsa pe care nu o va administra niciodata la furie. în mod bizar, nativul nu este întotdeauna prea încîntat de a ideea de a avea copii. Dar dupa ce acestia apar, va cîntari avantajul dragostei lor si se va dedica rolului de parinte cu sincera dorinta de a se bucura de el si de obicei ajunge sa fie un parinte înnebunit dupa copiii lui. însa nu va permite niciodata afectiunii paterne sa înlocuiasca dragostea pe care o are pentru tine. La Balantele de ambe sexe, partenerul e pe primul loc, copiii pe al doilea.

Un ultim sfat astrologic: daca esti îndragostita de un barbat din Balanta si esti sigura ca pe el îl vrei, nu te sfii sa-i propui orice vrei, inclusiv casatoria. Va fi usurat ca ai preluat initiativa. Dar fii cu ochii în patru caci are prostul obicei sa te lase pe tine sa iei decizii, iar cînd lucrurile nu ies bine sa sublinieze vesel: "A fost hotarîrea ta, nu a mea". Ai grija ce faci, altfel n-o sa-i mai taca gura. Exista un singur mod de a-l pune la punct: "Da. A fost hotarîrea mea. Daca te lasam pe tine sa decizi am sta si acum prin parcuri, sarutîndu-ne în ploaie si facînd pneumonie". Bineînteles ca te va contrazice, dar, tocmai cînd esti cu mîna pe ceainic si te pregatesti sa-i tragi una în cap cu el, va zîmbi si, brusc, te vei trezi din nou pe banca din parc, sarutînd barbatul vietii tale.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com