calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Barbatul din zodia Berbec

 

Barbatul din zodia Berbec  21 martie - 20 aprilie

Daca vreti emotii, un barbat în zodia Berbecului vi le poate oferi din plin si nu veti avea parte de nici un moment plictisitor. Dar daca va doriti siguranta si stabilitatea unei iubiri calde, confortabile, ati gresit adresa. Berbecul va poate coplesi acum cu ardoare plina de pasiune, pentru ca în clipa urmatoare sa fie la fel de glacial ca un urs polar. Daca îl insultati sau daca îsi pierde interesul pentru dvs., personalitatea lui calda, impulsiva, guvernata de Marte, va îngheta imediat.

Ca sa-l "aprindeti" din nou va trebui, probabil, sa luati totul de la început. Barbatii din Berbec sînt un izvor nesecat de idei si energie creatoare. Probabil ca e greu sa tineti pasul cu el, dar ati face bine sa încercati din rasputeri. Macar din punct de vedere intelectual. Berbecul are un talent deosebit sa lase în urma "melcii", fara sa mai arunce nici o privire peste umar.

Probabil ca va arata si se va purta ca si cînd ar fi mai tînar decît este, ceea ce e foarte încîntator, dar atitudinea lui tinereasca se poate extinde pîna la latura mentala si emotionala a personalitatii lui, iar maturizarea nu se va petrece prea devreme în viata unui barbat din Berbec. El nu are rabdare cu cei care se misca încet, e îndraznet si plin de încredere în sine, întotdeauna cu un pas înaintea celorlalti si uneori chiar prea repezit. Poate fi plin de generozitate, oferind bucuros strainilor atît timpul, cît si banii, întelegerea si bunurile sale. Însa poate fi si exasperant de intolerant, nesimtitor, egoist si pretentios atunci cînd dorintele sale nu sînt îndeplinite pe loc, sau cînd e obligat sa suporte anturajul unor persoane negative.

Cînd e vorba de dragoste, nesabuinta lui e uluitoare. E în stare sa se arunce cu capul înainte într-o relatie amoroasa, convins ca e singura iubire adevarata din toate timpurile, cu exceptia, poate, a celei dintre Romeo si Julieta. Cînd "bibeloul de portelan" al amorului se sparge, Berbecul culege cu grija toate cioburile si încearca absolut toate modalitatile care-i trec prin cap pentru a salva idila moarta. Daca nu se mai poate face nimic, o va lua de la capat cu o noua Julieta si va fi ca si cînd s-ar îndragosti pentru prima data în viata lui. Oricîte greseli amoroase ar face, barbatul din Berbec va fi mereu convins ca iubirea vietii lui, perechea lui de suflet îl asteapta dupa urmatorul vis. Daca nu esti o femeie în zodia Scorpionului, barbatul din Berbec e visul oricarei femei în ceea ce priveste pasiunea. E tot ce-ti poti dori.

E atît de idealist si sensibil la sentimente, încît va stoarce dintr-o relatie toti fiorii, toate suspinele si culmile extazului posibile. Berbecii sînt incapabili sa pastreze rezerva. Ei nu stiu sa mearga decît pîna la capat si se daruiesc total persoanei care îi pasioneaza în momentul respectiv. E posibil ca barbatul din viata ta sa fie unul dintre Berbecii ovini: tacut si linistit. Nu te lasa pacalita. Tot Marte îl guverneaza. Cînd întîlnesti genul acesta, verifica registrele contabile ale afacerii sale si te vei convinge ca ai de-a face cu un Berbec adevarat. Apoi stai de vorba cu fostele iubite, care probabil ca-ti vor spune chicotind: "El? Timid? Retinut? Cred ca vorbesti despre altcineva!". Acel comportament linistit e o masca ce ascunde un suflet înflacarat si o capacitate de a lua decizii dure în plan profesional.

Nici un alt semn zodiacal nu poate fi atît de fidel ca Berbecul, atunci cînd e cu adevarat îndragostit de cineva alaturi de care vrea sa-si petreaca restul vietii. Onestitatea îl va împiedica sa te însele, iar idealismul îl va împiedica sa-si doreasca asta. Promiscuitatea, sau chiar flirturile nevinovate, nu fac parte dintre obiceiurile barbatului Berbec atunci cînd e implicat din toata inima într-o relatie. El cauta o iubire ca-n povesti, iar în povesti atitudinea fata de dragoste si sex nu e niciodata usuratica. Celelalte femei din viata lui fac parte din categoria Î.A.T. (înainte sa apari tu). Desigur, trebuie sa fii cu ochii în patru la posibilitatile viitoare, caci, oricît de sincer e actualul lui devotament fata de tine, nevoia lui de romantism e atît de puternica, încît e capabil sa înceapa sa-l caute în alte parti daca nu-i mentii permanent iluziile.

În clipa în care iubirea voastra îsi pierde parfumul idilic, el e pe cale sa se abata de la calea cea dreapta. În caz ca nu stiti despre ce vorbesc, pentru el ideea de dragoste ca-n povesti nu include mersul la culcare alaturi de o femeie care are prisnite cu spirt pe piept, ca sa-i usureze tusea. Nici sa te vada facîndu-ti toaleta intima, pilindu-ti unghiile, vopsindu-ti parul, jupuindu-ti pielea arsa de soare sau certîndu-te ore în sir cu mama ta la telefon. În mintea lui, chestiile astea nu prea se potrivesc cu o printesa din basme. Cînd vrea sa te trezeasca cu un sarut, îi cam piere impresia ca e Printul Fermecat daca tu sforai sau urli la el sa te lase sa dormi. Trebuie sa fii pregatita sa-l întîmpini în fiecare dimineata cu ochii umeziti de roua somnului si respiratia taiata la vederea frumosului lui chip asezat pe perna lînga al tau.

Ai grija sa-i spui asta! Barbatii din zodia Berbecului ale caror iubite neglijeaza aspectul romantic sînt initial distrusi, apoi se înfurie, apoi pleaca în cautarea unei printese care sa nu sforaie. Din punctul lui de vedere, asta nu înseamna ca el e necinstit. Nu el a încalcat o promisiune, tu ai facut asta. L-ai facut sa creada ca esti o privighetoare adorabila, scotînd triluri în lumina lunii, iar acum descopera ca esti o cotofana trancanitoare. De cîte ori te atinge, aceasta descoperire îl va coborî din sferele sale cu coruri îngeresti si sunete de clopote ceresti. La urma urmelor, cum sa auda, omul, muzica astrelor, cînd tu zbieri la el ca s-a întors acasa dupa miezul noptii a doua seara la rînd? (Ceea ce e adevarat, desigur, dar cine esti tu de-ti închipui ca-i poti dicta fiecare miscare?

Casnicia nu e o închisoare, iar tu nu esti gardianul lui - cam asta e atitudinea). Daca înveti sa bati ingenuu din gene si sa îl privesti topita de amor, va sta bucuros cu tine si de dragul tau va ignora toate celelalte femei de pe pamînt. Este foarte putin probabil ca Berbecul sa se implice într-o relatie fizica cu mai mult de o femeie, pentru ca infidelitatea sexuala nu se potriveste imaginii iubirii unice si adevarate, pe care o are în minte (cu exceptia celor cu ascendent în Gemeni sau afectati la nastere de planeta Venus). Decizia de a o rupe cu vechea iubire va fi facuta cu mult timp înainte de a deveni prea implicat în relatia cu noua iubire, deci vei avea destule semnale de avertizare. Berbecul nu poate mima pasiunea, daca nu o mai simte. Ca sa-l tii, nu fi plicticoasa, negativista sau prea timida. Ideal ar fi sa fii o combinatie de Grace Kelly, Ursula Andress, Marie Curie si regina Victoria.

E un adevarat tur de forta sa-l convingi ca esti superioara tuturor celorlalte femei, dar daca reusesti s-o faci, îti va fi cu desavîrsire fidel. Dupa o separare, daca îl prinzi în dispozitia necesara, i-ai putea reaprinde pasiunea daca te porti ca si cum abia v-ati cunoscut. Va trebui sa faci pe inaccesibila, pentru ca el adora provocarile. Daca îti trece prin cap sa te joci cu el flirtînd cu altii, las-o balta! Îl poti pierde cu o singura soapta sau o simpla privire intima aruncata altui barbat. El insista sa fie primul în toate, inclusiv în inima ta. Barbatul Berbec e extrem de posesiv si gelos si, ce e mai rau, nu îti va acorda niciodata încrederea oarba pe care el o asteapta din partea ta. Va trebui sa întelegi ca discutiile animate pe care le poarta cu alte femei sînt complet inocente, caci va pretinde toata libertatea de a avea contacte sociale pe care ti-o refuza tie, si mai mult decît atît.

Iubitul tau de sub semnul lui Marte te va cimenta pe un piedestal si se va astepta ca tu sa stai cuminte acolo. Sa nu misti nici un degetel! Nici macar sa nu pari ca ai vrea sa o faci! Berbecul mascul e un rebel din nastere. Adora sa sfideze autoritatea si crede ca e mai destept decît toti ceilalti. Tot ce se poate, dar oamenilor nu prea le place sa li se scoata ochii cu asta. Din cauza superioritatii afisate ostentativ, are toate sansele sa o ia de multe ori în barba, iar superiorii îi vor da numeroase si dureroase lectii de modestie din cauza refuzului de a se supune. În aceste momente tu vei fi favorizata, caci va da fuga la tine ca sa-i pansezi ego-ul ranit. Astfel, vei afla ca sub fatada lui agresiva, stapîna pe sine, zace un complex de inferioritate pe care nu l-ar recunoaste nici mort. Sa nu faci niciodata greseala sa te declari de acord cu inamicul lui din acel moment si nici sa nu încerci sa fii corecta si sa privesti controversa din toate unghiurile.

Trebuie sa iubesti ce iubeste el si sa urasti ce uraste el. Daca nu poti respecta codul acesta, gaseste-ti alt barbat. Firea Berbecului e lipsita de ascunzisuri si subtilitati, asa ca nu va fi deloc greu de spus cînd un astfel de barbat a pus punct unei relatii. Raceala si plictiseala din vocea si comportamentul lui vor fi fara echivoc si vor fi, de obicei, acompaniate de o declaratie deschisa, care va clarifica si mai bine totul. Pe de alta parte, o explozie de furie devastatoare e mai putin grava, caci arata ca nemultumirea lui e, probabil, trecatoare, iar iubirea poate fi salvata. Barbatilor din Berbec nu le plac jocurile. Cînd a gasit iubirea nu va pierde timpul, dar ai grija sa-l lasi pe el sa o declare. Nu-l "vîna", nu-i telefona des, nu-i arata deschis cît de îndragostita esti si nu-ti declara sentimentele decît atunci cînd esti absolut sigura ca sînt împartasite.

Nu exista cale mai rapida de a-l pierde decît sa faci prima miscare. Daca nu-i dai voie sa preia conducerea îsi va pierde interesul atît de repede, ca nu vei pricepe ce s-a întîmplat. Însa, o data închegata relatia, nu fi prea distanta, caci va cauta în alta parte atentia de care are nevoie. Nu fugi de el si nu fugi dupa el. Trebuie sa-l tii în priza, chiar si atunci cînd esti a lui, dar în acelasi timp are nevoie sa-l asiguri ca îl iubesti orice ar face. Învata sa faci aceasta echilibristica delicata între interesul afectuos si detasarea distanta sau învata sa traiesti fara barbatul Berbec.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com