calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Barbatul din zodia Fecioara

 

Barbatul din zodia Fecioara 23 august - 21 septembrie

Ar fi bine sa spunem lucrurilor pe nume de la început. Nu-ti face sperante în legatura cu un barbat din Fecioara daca inima ta tânjeste dupa vise romantice si basme cu zîne. O relatie amoroasa cu un barbat din aceasta zodie poate taia creanga de sub picioare unei femei sentimentale, iar caderea pe pamîntul rece poate fi dureroasa. Acest barbat traieste aproape total la un nivel practic, material si nu are ce face cu abstractiunile unei idile ca-n povesti. Desigur, toata problema poate ramîne doar la nivel teoretic, caci e nevoie de foarte mult efort pentru a-l aduce pe acest om în pragul unei relatii cu o femeie. Nu e genul care sa-ti faca serenade sub fereastra. Vei avea mult de aateptat singura, în balconul luminat de luna pîna cînd va începe el sa se catare spre tine pe scara de incendiu.

De fapt, nativii cunosc dragostea înca din cea mai frageda copilarie, dar nu dragostea gen Romeo si Julieta. Principala lui modalitate de a-si exprima acest sentiment este prin grija si devotamentul altruist fata de familie, prieteni si de cei mai slabi sau mai dezorganizati decît el. Nativul s-a nascut cu o dragoste instinctiva pentru munca, pentru datorie si disciplina si devotament fata de cei neajutorati. Chiar si mercurianul cel mai putin manifestat, care nu ajunge chiar la aceste sentimente, se simte usor vinovat în sinea lui pentru ca nu reuseste sa se ridice la înaltimea unui ideal altruist. Genul de iubire care se manifesta dramatic, prin promisiuni sentimentale, declaratii înlacrimate si afectiune siropoasa, nu numai ca lasa nativul complet rece, dar îl poate speria în asemenea hal, încît sa fuga din oras cu primul autobuz sau tren (avionul e prea rapid si prea scump pentru el si recurge la el numai în cazuri disperate).

Dar raceala acestui barbat poate fi topita daca temperatura e exact asa cum trebuie, chiar daca pare facut dintr-o combinatie de otel si ghiata. Exista cu siguranta cai spre inima barbatului din Fecioara. Cai secrete. Iar urmarirea agresiva nu e una dintre ele. Nici cochetaria sau sexualitatea, dupa cum au aflat multe vampe si sirene maestre în flirt, spre surprinderea si dezamagirea lor. În dragoste, Fecioarele cauta calitate si nu cantitate. De aceea, nativii au foarte putine legaturi sentimentale adevarate, iar acelea, asa putine cum sînt, au finaluri triste sau sînt urmarite de ghinion, într-un fel sau altul. Reactia nativului la o asemenea dezamagire este sa se îngroape în cea mai grea munca pe care o gaseste, sa se distanteze de societate, în general, si sa fie de doua ori mai precaut la urmatoarea ocazie. Dupa cum vezi, va trebui sa ai o strategie bine pusa la punct si o rabdare de fier. Tendinta de baza a mercurianului e castitatea si o ignora doar pentru un motiv foarte întemeiat sau o femeie exceptionala.

Multe Fecioare (dar nu toate) pot trai fara o viata sexuala mult mai usor decît orice alt semn din zodiac, asa cum se supun unor reguli de disciplina pe care nu le înteleg doar pentru ca supunerea fara proteste în fata sortii este petnru ei ceva firesc. Daca soarta decide ca va trai toata viata singur, mercurianul e pregatit sa accepte acest lucru fara regrete prea mari sau traume emotionale, asa ca în lume sînt multi burlaci nascuti în Fecioara, dar totusi, în stilul lor linistit, pot avea unele legaturi amoroase foarte poetice, chiar daca sînt fragile. Desi nu e niciodata ostentativ, mercurianul poate fi un maestru în arta seductiei subtile. E un amestec de intelect ascutit si realism solid. Poate fi destul de detasat ca sa frînga numeroase inimi cu felul lui distant de a flirta, dar simtul lui critic si analitic va permite rareori ca aceste rataciri sa paraseasca tarîmul platonic. Pudoarea si selectivitatea mercurianului împiedica orice cadere în promiscuitate.

Desigur, poate avea uneori o experienta senzuala, pur fizica, dar asemena indiscretii sînt exceptiile care confirma regula. Iar regula este interesul distant. Desigur, barbatul e barbat si putini nativi ramîn virgini la propriu, dar îsi pastreaza conceptiile pure. Exista în mod invariabil ceva curat si cast în iubirea unui astfel de barbat, care nu are voie sa fie murdarita, chiar si în focul pasiunii, indiferent de circumstantele nefericite car ar putea-o face sa para doar o aventura. Mercurianul nu se va grabi deloc sa-si gaseasca un obiect al afectiunii, ci o va face p eîndelete, pentru ca e foarte critic si meticulos în alegerea unei femei, asa cum e în tot ce face, de la mîncare pîna la munca. Nu încerca sa-l pacalesti sau sa-l minti. Iubitul tau din Fecioara nu îsi face nici un fel de iluzii. El vrea o relatie, sincera, sanatoasa si adevarata. Stie foartze bine cît de mici sînt sansele de a gasi o astfel de femeie. dar nu se va multumi cu nimic altceva. Daca împrejurarile îl implica într-o legatura sordida, poti sa fii sigura ca nu va dura prea mult.

E un barbat ale carui emotii sînt foarte greu de stîrnit. Poate trai mult timp fara sa simta nevoia arzatoare de a avea o partenera permanenta si asta e destul ca sa te faca sa plîngi daca te-ai îndragostit de el. Te vei întreba daca e facut din marmura sau s-a nascut fara inima. Nici una nici alta. Ai rabdare. Succesul va fi în cele din urma al celei care asteapta. Din cînd în cînd, un mercurian curios poate încerca în mod deliberat sa se comporte promiscuu, numai ca sa vada daca e la fel de masculin ca ceilalti barbati. Bineînteles ca este si de îndata ce va descoperi asta nu va mai cauta experiente artificiale ca sa-si dovedeasca de ce e în stare. Nici un barbat nascut în Fecioara, oricît de rece si rational, nu va putea ramîne imun pentru totdeauna la chemarile firii umane, dar cînd va ceda, în sfîrsit, se va sfii sa o recunoasca. Cînd va fi pe punctul de a ceda în fata iubirii îsi va ascunde adevaratele sentimente sub masca nepasarii elaborate.

In fiecare nativ exista o doza buna de talent actoricesc extrem de rafinat. Se va preface a fi dezinteresat, asa cum se preface ca îi e rau cînd nu se distreaza la o petrecere. Nu te astepta ca el sa reactioneze afisînd cine stie ce mare extaz, chiar si dupa ce a cedat în fata sentimentelor. Cît timp înca nu s-a decis daca tu esti cea pentru care va renunta la statutul sau de barbat singur, va face în continuare pe distantul. însa, o data ce a hotarît ca relatia e profunda si reala, îsi va declara sentimentele si intentiile cu o simplitate miscatoare. Iubirea lui va arde cu o flacara constanta, fara fluctuatii, si te va încalzi ani în sir, dîndu-ti un minunat sentiment de încredere si siguranta. Ce e rau în asta? Singura trasatura a unei idile de basm manifestata de nativ e aceea ca, daca e îndragostit cu adevarat, va astepta ani la rînd pentru a pune mîna pe partenera dorita, sau va merge pîna la capatul pamîntului pentru a o aduce acasa, lînga semineul lui. E capabil de sacrificii enorme pentru a ajunge la acel piciorus delicat despre care e convins ca se potriveste perfect în pantoful de cristal al Cenusaresei la care viseaza.

O data aprinsa, flacara e fara îndoiala, foarte puternica. E aproape imposibil de stins. Vei fi la fel de etern adorata ca însasi Cenusareasa. Problema e, cum faci sa aprinzi acea flacara. E greu sa gasesti un picior caruia sa-i vina pantoful de cristal, mai ales ca mercurianul e extraordinar de pretentios. Dupa ce ai pus mîna pe el, nu-ti va da aproape niciodata motive de gelozie si va fi decis sa depaseasca alaturi de tine orice probleme provocate de dificultati financiare, rude sau factori externi. Va da dovada de o putere incredibila în perioade de greutati emotionale sau financiare, atîta timp cît îi esti alaturi. Nu exista partener mai tandru, mai blînd decît mercurianul, atunci cînd lumea rea ti-a frînt inima sau cînd esti bolnava. Nu te va îngropa în bani, dar vei avea absolut tot ce îti trebuie si te va coplesi cu respect si atentie. Un barbat nascut în zodia Fecioarei este totdeauna întelegator si atent la toate acele mici lucruri care conteaza pentru o femeie.

Are o memorie impecabila si probabil ca nu va uita datele speciale pentru tine, desi s-ar putea sa nu prea priceapa de ce sînt atît de importante. Nu va fi nebuneste de gelos, dar barbatii din fecioara sînt extrem de posesivi. Pare sa fie acelasi lucru, dar nu e. Chiar daca nu face scene de gelozie din cauza atentiei pe care ti-o acorda alti barbati, simtul proprietatii, adînc înradacinat la el, ar trebui sa te previna ca, doar pentru ca îti acorda libgertate, nu trebuie sa profiti de ea. Daca sotia unui nativ rataceste prea departe de focul caminului, de prea multe ori, s-ar putea sa ramîna fara un sot la care sa se întoarca. Mercurienii sînt profund loiali si detesta sa distruga legaturile familiale, dar cînd bunul lor simt a fost în sfîrsit ultragiat, nu vor ezita sa desfaca rapid o casnicie. Ei nu sînt genul care sa accepte rergiversari si separari de încercare, sau divorturi urîte. Cînd s-a terminat, s-a terminat. Adio si mult noroc! Nici chiar memoria lor exceptionala nu ti va face sa verse lacrimi în dorul trecutului, pentru ca e capabil sa-si controleze memoria la fel de bine cum îsi controleaza emotiile. Autodisciplina face parte intrinseca din natura lui.

Acest barbat, o data ce a luat o hotarîre, îsi va vedea de drum si, o data ce a facut asta, toate lacrimile si scuzele tale nu-l mai pot face sa se razgîndeasca. Nu va cadea niciodata victima iluziei ca, lipind bucatile la loc, va recrea ceva ce a fost cîndva perfect, dar apoi a fost distrus. Daca ai pus ochii pe un barbat din Fecioara ai face bine sa-ti lustruiesti materia cenusie si s-o pui la treaba cînd e prin preajma. Acesti barbati detesta ignoranta, prostia si gîndirea superficiala aproape la fel de mult pe cît detesta mizeria si vulgaritatea. Fata care rîvneste la inima unui mercurian trebuie sa se îmbrace elegant si sa aiba un creier de dimensiuni considerabile sub coafura îngrijita. Ai grija! Am spus "îngrijita"! Nativii cauta femei dichisite la minte si la trup, care se îmbtraca bine, dar fara sa cada în extremele ostentative ale modei.

Nu va trebui sa fii maestra în bucatarie, dar, pentru Dumnezeu! nu fi atît de naiva încît sa-ti închipui ca poti hrani un sot-Fecioara numai cu conserve. O femeie ahtiata dupa placeri, egoista si cu mintea lenesa nu va avea trai alaturi de un astel de barbat, chiar daca emana sex-appeal prin fiecare por al trupului ei. Acesta e ultimul barbat din lume pe care ai sa-l vezi fugind în lume cu o dansatoare topless, desi probabil ca i-ar împrumuta acesteia haina lui, ca sa nu raceasca. Adevarul adevarat e ca el cauta o nevasta, nu o metresa.
De regula, nativii nu tînjesc foarte tare sa devina tati. Personalitatea lor nu pare sa aiba nevoie de sentimente paterne pentru a se simti împlinita emotional, asa ca barbatii-Fecioara tind sa aiba familii restrînse. Totusi, o data nascut un copil, ei sînt parinti deosebit de constiinciosi si îsi iau foarte în serios responsabilitatile. Nativul va petrece multe ore învatîndu-l pe cel mic tot felul de lucruri si transmitîndu-i propriile lui standarde înalte de comportament.

Va accepta bucuros sa-i ajute pe copii la temele pentru acasa si va face orice sacrificiu pentru hobbi-urile lor, pentru lectiile lor de muzica, pentru a-i trimite în tabere si, mai ales, la facultate. Un tata nascut în Fecioara va pune mare accent pe intelect si îsi va educa progeniturile cu rigiditate în probleme de etica, politete si simt civic. Chiar si nativul divortat se va îngriji într-un fel sau altul ca urmasii lui sa fie bine îngrijiti, oriunde ar fi, si ca ei sa primeasca o buna educatie. Copiii unor astfel de barbati dobîndesc dragoste si respect pentru carti si învatatura. Rareori vei vedea un parinte din Fecioara care sa-si rasfete copiii si acestia vor avea parte mereu de disciplina necesara. Toate bune si frumoase, dar s-ar putea ca cei mici sa duca lipsa unor manifestari fizice de afectiune din partea tatalui, caci afectiunea nu e ceva foarte firesc pentru el. Daca nu face eforturi serioase înca de la nasterea copiilor, s-ar putea ca într-o zi sa-si dea seama ca între el si copiii pe care-i iubeste atît de mult a aparut o bariera insurmontabila. în plus, acesti tati au tendinta de a fi prea critici, de a astepta prea mult prea repede si de a fi prea severi.

Mercurianul îti va pretinde sa-ti bati capul cu sanatatea lui, dar si el te va îngriji cînd vei fi bolnava si îti va permite sa faci pe dama cu camelii fara sa-ti reproseze nimic. E posibil ca din cînd în cînd, poate chiar destul de des, sa aiba toane si sa fie iritabil, dar un lucru e sigur. Daca-l lasi în pace nu-ti va cauta cearta. Lasa-l sa-i treaca pasa proasta si te va surprinde cu tandretea cu care te va trata pentru a compensa nervozitatea din trecut. Lasa-l sa-si faca griji. îi prieste. Pentru el e ca un fel de exercitiu mintal. Dar daca vezi ca îi afecteaza sanatatea fizica, scoate-l dintr-ale lui sugerîndu-i o activitate interesanta sau noua. Acum ca stii ce te asteapta, daca înca mai esti îndragostita de barbatul tau din Fecioara, poti sa te astepti la un viitor plin de multumire. Vei avea un sot vivace si bine informat, care nu-ti pretinde sa îl servesti ca o sclava si nici sa circuli prin casa aratînd tot timpul sexi, cu un strop de parfum dupa ureche si un trandafir în dinti. Va fi de încredere si placut daca manifesti tact fataa de defectele lui.

Oricum nu va avea prea multe, daca nu ei în calcul mici obiceiuri cum ar fi cel de a-si trece în fiecare seara degetul pe mobila ca sa vada daca ai sters praful. Orice ar face, încearca sa nu-l cicalesti. Nu uita ca el nu e facut sa rabde genul de analiza critica pe care o aplica el celorlalti. Obisnuieste-te cu obiceiul lui de a te critica si trece peste el rîzînd, caci pur si simplu nu se poate abtine sa nu despice firul în patru. O data ce îndepartezi aceste posibile resentimente, poti sa te relaxezi si sa savurezi viata alaturi de inteligentul si loialul tau barbat din Fecioara. Nu e un înger, dar multe femei te vor invidia. La urma urmelor, cîte dintre ele sînt casatorite cu un barbat muncitor, frumos, ordonat si curat, care nu uita nici o aniversare si face minuni cu carnetul lui de cecuri? Cîte au un sot destept, care se îmbraca elegant, nu iese cu baietii decît foarte rar si nu face ochi dulci altor femei si, în plus, e blînd si atent? Ia uite-te mai atent! Aia e reflectia felinarului de pe strada în jurul capului lui, sau... Nu! Nu poate fi un halou! Nu dupa halul în care te-a repezit la restaurant cînd i-ai scapat untul în poala. Sigur ca nu. Totusi...

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com