calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Barbatul din zodia Gemeni

 

Barbatul din zodia Gemeni  22 mai - 21 iunie

Cand esti indragostita ai un placut si cald sentiment de securitate. E acea minunata seninatate pe care ti-o da constiinta faptului ca cineva iti va fi mereu alaturi cand vei avea nevoie de el, ca nu mai esti singura pe drumul vietii. Toate indoielile pe care le aveai inainte se topesc. Asta doar in cazul iîn care nu esti implicata intr-o relatie cu un barbat influentat de Mercur, caci acest lucru ti-ar cam taia acel "cald sentiment de securitate". De fapt, te vei adapta mult mai bine relatiei cu un Geaman daca-l vei trimite la paine luni si nu te vei astepta sa apara pana joi. Nu-l astepta niciodata decat cand il vezi aparand la coltul strazii si nu te agata de el cand vrea sa plece. O data ce te-ai obisnuit cu incapacitatea lui de a sta într-un loc si cu spiritul lui imprevizibil, ai sanse sa faci relatia sa mearga.

Nu conta pe el sa-ti fie alaturi, caci probabil nu vei sti niciodata cand si unde va fi, ceea ce iti va sadi in suflet o parte dintre acele indoieli pe care o idila le indeparteaza in mod normal. E adevarat ca atunci cînd esti îndragostita de un mercurian nu esti niciodata singura. Ai tot timpul în preajma cel putin doua persoane... si amandoua sunt el, caci - dupa cum stii - e nascut in zodia Gemenilor, iar acestia nu sunt niciodata identici. Natura duala a Gemenilor combina doua personailtati complet distincte. S-ar putea sa fii indragostita chiar de unul dintre acei mercurieni care sunt tripleti sau cvintupleti, asa ca ai o multime de persoane care sa-ti tina de urat, chiar si atunci cand esti singura cu el. Geamanul tipic e favoritul fiecarei gazde, pentru ca îi plac oamenii. Cu cat mai multi, cu atat mai bine.

Rareori vei gasi un barbat din acest semn care sa nu stapîneasca perfect arta conversatiei. Are un bun gust desavîrsit, e plin de remarci spirituale, iar complimentele lui sînt adevarate capodopere de sinceritate calda. Maestru al manierelor impecabile si al simtului social, va fi sufletul petrecerilor. Daca îl vezi pentru prima data la o reuniune, unde îsi desfasoara uluitoarea personalitate multipla, n-ai nici o sansa sa scapi. Vei fi convinsa ca e cel mai fascinant, interesant si inteligent barbat pe care l-ai vazut în viata ta si nimeni nu poate nega asta. E firesc sa fii emotionata si impresionata. Dar, înainte sa te gîndesti deja la casatorie, asigura-te ca esti în stare sa faci fata unui viitor nesigur alaturi de un barbat ale carui stari de spirit se schimba la fel de usor ca directia vîntului si ale carui scopuri în viata se pot modifica drastic înainte sa se termine luna de miere. Într-o zi, barbatul tau din Gemeni poate trece pe la tine cu o maimuta pe umar ca sa te ia la bîlci.

Îti va aduce flori, parfum, un disc vechi sau cîteva carti, una poate chiar scrisa de el. Orele vor trece pe nesimtite cînd te vei scalda în lumina solara a bunei lui dispozitii, vei rîde la glumele lui inteligente si te vei topi sub influenta farmecului lui galant. Îti va spune "te iubesc" în o suta de feluri, asa cum nimeni altcineva nu ar fi în stare. A doua zi te va suna si va anula o întîlnire fara nici un motiv, facîndu-te sa-ti imaginezi tot felul de nenorociri. Glumea oare cînd ti-a spus ca te iubeste? Are pe altcineva? Are necazuri? Temerile tale pot fi întemeiate. Sau nu. Dupa o saptamîna va reaparea, plin de remarci sarcastice, prost dispus si iritabil. Va fi nervos, critic si meschin. S-ar putea sa-ti critice pantofii, rujul sau gustul literar si sa-si exprime niste îndoieli destul de pertinente cu privire la viitorul vostru împreuna. Daca nu va fi asa, va fi posac, gînditor, absent, distant si rece. N-are rost sa-l întrebi de ce se poarta asa, nu vei obtine un raspuns coerent.

Daca vei supravietui acestei experiente, peste cîteva zile vei fi într-o galerie de arta, la teatru, la opera sau într-un muzeu cu Geamanul tau, absolut hipnotizata de vastele lui cunostinte si numeroasele lui subiecte de interes. Va fi neobisnuit de tandru si va deborda de vise fragile si colorate despre viitorul vostru comun. Apoi îti va cere mîna. Din senin. Fulgerator. Vei uita toate furtunile si norii negri si vei spune "Da" înainte sa se razgîndeasca. Si iata-te logodita cu o enigma. Daca vrei un barbat stabil si rabdator, alaturi de care viata si iubirea vor curge lin ca o gondola pe canalele venetiene, daca esti o romantica incurabila si cauti armonia perfecta, esti în mare pericol. Asa ca da înapoi cît mai repede, înainte sa fie prea tîrziu. Indiferent ce ar spune restul hartii lui stelare, daca Soarele se afla în Gemeni cînd s-a nascut iubitul tau, el nu va fi mîine unde este azi si nici nu va pastra prea mult în minte amintirea zilei de ieri.

Într-un fel sau altul, se va schimba. Sigur, schimbarile pot fi pozitive si el îsi poate fixa teluri tot mai înalte, dar riscul e permanent prezent. Daca îti plac jocurile de noroc s-ar putea sa dai lovitura cu el si vei avea sanse sa sarbatoresti alaturi de el cincizeci de ani de compatibilitate mintala si emotionala. Dar toti pariorii buni stiu care sînt riscurile cînd îsi pun banii pe un numar la ruleta sau pe un cal de curse. Asigura-te ca si tu cunosti toate riscurile înainte sa ti le asumi. Gemenii simt o nevoie inconstienta de a-si ascunde adevaratele intentii, de a se duela mintal cu cei din jur si de a-si camufla motivele sub actiuni duale. Asa ca, daca suferi ca un cîine din cauza racelii cu care te trateaza un Geaman sau chiar din cauza rautatilor pe care ti le arunca si te întrebi ce i-ai facut de se poarta asa cu tine, afla ca probabil e îndragostit lulea de tine. Aceasta e prima lui reactie fata de sentimentul pe care i l-ai stîrnit în suflet.

În general, Gemenii vor sa te bulverseze. Apoi, cu nestatornicie tipic mercuriana, vor schimba foaia si vor fi atît de directi, încît îti vor taia respiratia cu sinceritatea lor. E usor si placut sa iubesti un barbat din acest semn, cu conditia sa nu încerci sa te apropii prea mult de el. Esenta lui cea mai profunda îi apartine doar lui si n-o va împartasi cu nimeni, nici macar cu tine. Ai grija ca relatia sa aiba un aer relaxat, chiar superficial, si nu fi prea pasionala sau dramatica. Nu-l plictisi, stîrneste-i mereu interesul si idila ta cu Geamanul poate fi deosebita. Nu te rascula împotriva caracterului lui schimbator. Schimba-te o data cu el. Fii la fel de agera si interesata de viata ca el, altfel legatura voastra va fi trecatoare. Mai presus de orice, el cauta un partener intelectual. O femeie care sa aiba o inteligenta comparabila cu a lui si care sa-l si întreaca uneori, caci nu e egoist. E un realist, iar un mediu care sa-l provoace intelectual îl stimuleaza mai mult ca orice. Ultimul lucru pe care si-l doreste e un soricel prostut sau o femeie-cîrpa. Lasa-ti inteligenta sa straluceasca.

Nu-l va speria ca pe alti barbati, ci îl va atrage irezistibil. Gemenii au tendinta sa-si dea uitarii vechii prieteni în favoarea celor noi, dar nu din cauza ca sînt nesimtitori. Propriile lor personalitati fluctueaza si evolueaza neîncetat, asa încît e firesc ca ei sa caute compania unor persoane care sa le împartaseasca interesele din momentul respectiv. Geamanul se simte ca acasa oriunde. Rareori simte vreun atasament profund si durabil fata de amintiri, locuri, oameni sau lucruri. În timpul unor lungi perioade de singuratate poate varsa o lacrima-doua, dar din cauza singuratatii, nu din nostalgie pentru ziua de ieri. E un personaj gregar si detesta, ba chiar îi e groaza sa fie singur prea mult timp. Daca reusesti sa-l faci sa înteleaga ca îi vei fi partenera, tot timpul lînga el, fara sa contezi pe el în vreun fel si fara sa te astepti din partea lui sa conteze pe tine, probabil ca se va gîndi în mod serios sa "semneze contractul". Însa nu uita de riscurile pe care ti le asumi.

Multi Gemeni se casatoresc de mai multe ori, dar e mai probabil ca acest lucru sa se întîmple atunci cînd se însoara la o vîrsta prea frageda si nu asteapta sa se maturizeze. Nu toti Gemenii vor avea doua neveste, dar aproape sigur vor avea alte lucruri în dublu exemplar, asa cum le place lor: doua case, doua masini, doua diplome de facultate, doua aparate de ras, doua hobby-uri, doua slujbe, doua ambitii. În chestiunile financiare vei observa din nou dualitatea naturii mercuriene. Un astfel de barbat poate fi la început extraordinar de generos, ca apoi sa devina îngrozitor de zgîrcit. Dar, daca vei pune în balanta cele doua tendinte opuse, fara îndoiala ca preponderenta va fi generozitatea. Gemenii nu-si doresc foarte mult sa acumuleze bani sau cunostinte. El e comunicatorul a carui functie e sa aduca mereu idei noi, originale si sa-i slujeasca pe altii cu ajutorul versatilitatii proceselor lui mintale rapide, sclipitoare. Îti va fi credincios?

În felul lui, da. Îi place sa faca conversatie, sa cunoasca oameni noi. În plus, atractia pe care o exercita asupra femeilor e de-a dreptul stranie, asa ca s-ar putea sa dea ocazia aparitiei susotelilor si suspiciunilor. Dar poti sa contezi pe un lucru: sînt extrem de rare cazurile în care simtul corectitudinii, înnascut la fiecare barbat Geaman, îi va permite sa întreprinda actiuni neloiale daca ai încredere în el. Vreau sa spun, încredere adevarata, deplina, nu din cea subminata de îndoieli secrete. El va simti întotdeauna aceste îndoieli. Mintile mercuriene intercepteaza întotdeauna gîndurile tale cele mai intime, la fel de clar ca si cum le-ai transmite la radio. Totusi, nu e bine sa ai pretentia de la un sot din Gemeni sa le trateze cu raceala pe toate femeile doar pentru ca poarta verigheta. Femeile fac parte din societate, iar Gemenii trebuie sa farmece toata societatea în care se învîrt. Va vorbi cu ele, va rîde cu ele, poate va sta la un pahar cu ele, caci e firesc pentru mercurieni sa comunice, indiferent de sexul ascultatorului, dar asta nu înseamna ca le va seduce.

E adevarat ca exista multi Gemeni care traiesc în pura promiscuitate dar, indiferent ce ai auzit despre ei, exista întotdeauna o cauza. A fi suspectat de ceva rau sau a fi nedreptatit în orice domeniu provoaca o profunda nefericire în barbatul mercurian. Îl frustreaza si îl deprima, iar un Geaman atît de nefericit zboara din floare în floare încercînd sa scape de emotiile complexe pe care le încearca. O femeie care se afla în armonie mintala perfecta cu Geamanul nu are de ce sa se teama vreodata ca-i va fi necredincios fizic sau emotional. Pentru acesti barbati, aceasta e aproape o regula de fier. Însa nu se va lasa înlantuit în mod irational. Firea lui vesela, prietenoasa, cauta permanent companie, fie ca aceasta îi e oferita de conductorul de pe trenul cu care calatoreste sau de chelnerita de la cafeneaua de lînga biroul lui. Nu încerca sa-i înabusi spiritul, caci va deveni alunecos si imprevizibil ca vîntul. Cu cei mici va fi prieten, dar nu va putea sa îi disciplineze.

Îi va învata foarte multe, chiar înainte ca ei sa intre la gradinita. Probabil ca le va face mare placere sa i se confeseze, caci rareori va fi socat si nici nu îi va judeca cu asprime. Stie sa iubeasca fara a sufoca. Relatia dintre barbatul Geaman si copiii sai e, de obicei, foarte apropiata, doar poate putin prea relaxata. Oricît ar fi de afectuos, vesel si vivace cînd e cu cei mici, nu va insista prea mult ca ei sa respecte regulile, sau anumite rutine, caci el însusi detesta aceste lucruri. Mai mult, are tendinta de a le critica purtarea într-o zi si de a le-o aproba în ziua urmatoare, ceea ce poate crea confuzii în mintea copiilor. Desi va reusi sa le faca din cînd în cînd morala, asteapta-te ca pedepsele mai severe sa cada în sarcina ta, caci tatii din zodia Gemenilor tind sa-si rasfete copiii. Un avertisment, totusi: desi rareori îi va aplica progeniturii sale pedepse fizice, parintele din aceasta zodie are, ca orice Geaman, un talent special pentru emiterea de remarci usturatoare, sarcastice, care pot provoca rani adînci într-o inimioara mica, uneori rani pe care copilul si le va aminti o viata întreaga.

În plus, tatal mercurian s-ar putea sa aiba retineri cînd vine vorba sa-si manifeste dragostea prin sarutari si îmbratisari, de aceea trebuie sa faca un efort constient pentru a-si depasi raceala tipica zodiei. Totusi, am cunoscut astfel de tati care par sa reverse asupra odraslelor toata caldura pe care nu se simt în stare s-o manifeste fata de adulti. Ai grija ca cei mici sa nu-i dea impresia ca e legat de mîini si de picioare, sa nu-l împiedice de la activitatile lui, nu-i cere sa stea cu ei în lipsa ta decît daca ti-e clar ca doreste asta si va accepta cu draga inima sa fie tata, fie pentru un copil, fie pentru o duzina. Cîteodata se va lasa dus de valul imaginatiei si va face declaratii pe care nu le va putea sprijini cu fapte. Va trebui sa-ti faci iubitul mercurian sa înteleaga cît de important e sa se tina de cuvînt. În ciuda intentiilor lui bune, va mai încalca din cînd în cînd promisiuni facute impulsiv. Gelozia e un lucru pentru care nu va trebui sa-ti faci griji cu sotul tau din Gemeni, pentru ca posesivitatea nu e una dintre trasaturile tipice zodiei.

Va înlatura zvonurile care-i vor ajunge la ureche cu o fluturare din mîna. Va avea o doza de gelozie, ca orice om, dar nimic exagerat. Cu un asemenea barbat iubirea nu e o relatie strict fizica. El aude mai multe, vede mai multe si simte mai multe decît altii, iar Mercur îl ajuta sa înregistreze cu fidelitate cele mai delicate impresii. Iubirea lui pare atît de aeriana si intangibila, încît Geamanul îti poate da impresia ca îi lipseste pasiunea telurica a altor zodii. Dar, daca nu vrei un om al pesterilor care sa te tîrasca de par în padure, acest barbat e un amant mai mult decît satisfacator. El trebuie sa simta o contopire totala, mintala si spirituala, înainte ca pasiunea lui fizica sa prinda aripi. Vei auzi atît de des ca un Geaman are nevoie de doua iubiri în acelasi timp, încît aceasta prejudecata îti poate sadi în suflet nelinisti nefondate. De fapt, barbatul Geaman are nevoie de doua iubiri, nu neaparat de doua femei. Pare o ghicitoare. Daca îl întelegi cu adevarat, vei sti dezlegarea ei.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com