calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Barbatul din zodia Sagetator

 

Barbatul din zodia Sagetator 22 noiembrie - 20 decembrie

Nu vreau sa te descurajez, dar barbatii din Sagetator au un obicei bizar. Se arunca pe un cal alb si pornesc in galop pe strazi fluturînd o sabie in apararea unei cauze. Apoi mai au o idiosincrazie. Fac tumbe ca niste clovni la circ, amestecandu-se printre elefanti si personaje bizare, cum ar fi femeia cu barba, infulecand veseli vata de zahar. Acest specimen poate fi capturat folosind anumite manevre, dar mai întai trebuie sa-l dai jos de pe calul alb, sa-l scoti dintre elefanti si, desigur, femeia cu barba trebuie sa dispara si ea.

Cauzele si circul nu prea mai lasa loc pentru o viata de familie, ca sa nu mai vorbim de plimbari sub clar de luna. Inca din start ai un atu. Sunt atat de multi Sagetatori care galopeaza si fac tumbe prin viata, incat vei avea de unde alege. Entuziasmul idealist si curiozitatea unui barbat din aceasta zodie sunt contagioase. Sigur, uneori exuberanta lui inocenta poate scapa de sub control. De exemplu, te poate arunca în sus ntr-un moment de încîntare nebuneasca, impetuoasa, ca apoi sa uite sa te prinda.

Aproape întotdeauna e înconjurat de o multime de oameni. asta e un alt obstacol. Va trebui sa-ti faci loc cu coatele prin multime ca sa ajungi lînga el. Dar nu fi pesimista, caci acest barbat e un optimist incurabil. daca dusmanii lui i-ar trimite o cutie cu balega, el nu s-ar simti jignit, ci ar crede ca au uitat sa-i trimita si calul. Acest gen de optimism poate fi periculos. De fapt e vorba despre încredere oarba, articol din care Sagetatarul are depozite uriase.

Acest lucru îl face sa aiba încredere naiva în orice si oricine, asa încît cade deseori în gropi. E firesc sa se întmple asa cînd umbli cu un arc în mîna, tintind mereu spre cer în cautarea unui scop înalt spre care nimeni n-a mai îndraznit sa tinda (sau nimeni n-a mai avut atîta lipsa de realism încît sa încerce sa-l atinga). Totusi, el nu e un visator cu capul în nori în sensul strict al expresiei. Visele lui sînt întotdeauan supuse scrutinului logic si inteligent al lui Jupiter, precum si curiozitatii lui.

Daca aceste vise supravietuiesc cercetarii lui minutioase dar oneste, înseamna ca sînt probabil pe atît de practice pe ct sînt de nebunesti, chiar daca lumea nu e pregatita pentru ele. O data ce a hotarta ca exista o sansa sa le ndeplineasca, nativul si scoate oalele cu vopsea si pensulele si ncepe sa le coloreze cu cea mai vie si curajoasa imaginatie pe care ai vazut-o vreodata. Dar capetele patrate stau totdeauna la pnda pregatite sa calce în picoare ideile progresiste si sa le nabuse nainte de a avea ocazie sa-si dovedeasca validitatea.

Imaginatia lui nesfrsita il poate face sa se prabuseasca. Dar norocul are grija sa l salveze exact la timp. Acest barbat e de obicei atît de norocos încît e de-a dreptul dezgustator si ar trebui arestat. Daca s-ar duce în munti si s-ar ntoarce un un sac de pietre care s-ar dovedi a nu fi aur, el ar plnge un timp, dupa care ar descoperi ca pietrele alea sînt minereu de uraniu. Daca te apleci sa culegi chestia aceea lucioasa de lnga gura de canal, te vei trezi în mna cu poleiala de la o lama de guma.

Daca se apleaca el, se va alege cu o bucatica din diamantul Hope, scapat pe jos de Harry Winston cînd a ridicat mna sa cheme un taxi. Cu asa noroc, e si firesc sa fie optimist. Binenteles, mai sînt si zile cînd piatra e doar o piatra si poleiala e doar polieala, dar Sagetatorul tipic si revine rapid dupa astfel de lovituri zdrobitoare. La fel stau lucrurile si în dragoste pentru jupiterian. E norocos. Cînd nu e, îsi revine foarte repede. Singurul lucru pe care nu-l accepta e lipsa de sinceritate, dar cam atît.

De aceea are atît de multi prieteni si cunoscuti care-l simpatizeaza. El priveste dincolo de exteriroul oamenilor, cautînd valorile reale, intrinseci. Nu ca n-ar avea dusmani, dar sînt mult mai putini decît cei pe care îi au alte zodii. Cei care s-au simtit lezati de remarcile lui directe se vor uita urît l el si le va veni sa-l strînga de gît, dar de obicei le trece si îsi dau seama ca intentiile lui sînt inofensive. Barbatul din Sagetator pacatuieste prin lipsa de tact si de consideratie, dar niciodata prin cruzime voita.

Probabil ca ai vazut deja ca vorbirea lui e la fel de directa ca si traiectoria sagetii lui simbolice. Poate spune lucruri absolut scandaloase, dar daca esti îndragostita de el va scapa nepedepsit. Dar vei avea tot dreptul sa te simti jignita cînd un Sagetator pe care abia l-ai cunoscut se va uita la tine cu ochii lui stralucitori, plini de viata si ti va spune ca esti exact genul de femeie pe care un barbat si-ar dori-o drept amanta. Tocmai cînd te pregatesti sa-i tragi vreo cteva posete în cap, va arbora o expresie inocenta, ca de baietel, si-ti va explica plin de candoare dezarmanta ca în Evul Mediu regii si aristocratii facaeu casatorii de convenineta, asa ca sotiile lor erau de obicei urte si plicticoase.

Dar amantele lor erau frumoase si inteligente, fete pe care si le-ar fi ales pentru a le fi sotii daca regulile ar fi fost altele. A citit despre asta, pentru ca l-a interesat ntotdeauna perioada respectiva. Probabil ca te vei calma si chiar te vei umfla putin în pene. Pe deasupra, vei fi si impresionata. Cîti barbati petrec ore în sir citind carti de istorie fara sa fie obligati de cineva? S-ar putea chiar sa fie un geniu! Ia gîndeste-te! Ai putea deveni sotia unui intelectual. Gresit!

Ai putea ajunge amanta unui intelectual. Fiind deja topita dupa mintea lui, nu-ti dai seama ca e pregatit sa atace în forta din clipa în care ai reactionat pozitiv la propunerea lui initiala (si nu-ti nchipui nici o clipa ca a fost o remarca întîmplatoare si nu o propunere!). Sigur, nu orice femeie va accepta o explicatie atît de cusuta cu ata alba pentru niste avansuri atît de evidente. Dar nu conteaza. Chiar si dupa ce victima are o izbucnire indignata, se întorc la Sagetator devenind din nou prieteni apropiati dupa ce le trece furia. Asta ar trebui sa-ti dovedeasca în ce pericol urias te afli alaturi de acest tip atît de inofensiv în aparenta. Cu zîmbetul acela larg, candid, naiv, nu aduce nici pe departe cu un lup. Mai degraba cu seful unei trupe de cercetasi. Dar cînd vine vorba de amor nu e deloc un cercetas si ar fi bine sa tii minte asta cînd te invita într-o expeditie pe munte.

Barbatul jupiterian îsi traieste viata sentimentasa la nivel superficial, dar nu încearca niciodata sa ascunda acest lucru. (La urma urmelor, daca ti cureti din urechi pnza de paianjen a sentimentalismului, ai sa-ti amintesti ca a spus "amanta", nu "sotie"). Sagetatorul cauta legaturi amoroase superficiale, ntmplatoare. Uneori ajung sa fie atît de ntmplatoare încît sînt de-a dreptul promiscue. Din cînd în cînd, aventurile unui arcas reusesc sa faca pîna si un Scorpion sa roseasca. si aveti cuvantul meu ca Scorpionul nu roseste cu una cu doua... Sa revenim la sinceritatea lui. E un subiect mult mai putin delicat.

Daca experientele amare ti-au aratat cît de neserioase pot fi juramintele eterne ale barbatilor, te va bucura onestitatea lui. Nici nu vei clipi cînd îti va spune cîte legaturi amoroase a avut si ce asteapta de la cea cu tine, totul în cuvinte clare si logice. Nu se va nsura daca va avea în mod constient vreo indoiala în privinta partenerie sale, dar poate ajunge sa se implice intr-o legatura care sa duca la incurcaturi care vor culmina cu o cerere în casatorie, de obicei din partea fetei. în acest caz, o va rupe la fuga în directia opusa altarului, dar, fiind cam stngaci, s-ar putea sa se mpiedice si ea l va prinde nainte sa apuce sa ajunga prea departe.

In acest caz, jupiterianul se va gandi bine si va decide (complet ilogic) ca, daca l-a atras o anumita latura a ei (intelectul sau fizicul, nu conteaza care) va ajunge sa-i placa si cealalta. Va ceda, se va nsura si astfel va fi pregatit terenul pentru nca un divort tipic Sagetatorilor. forta ratiunii lui pare sa-l paraseasca în mod misterios atunci cînd e prins ntr-o capcana sentimentala. Femeile nteleg deseori gresit atitudinea Sagetatorului si cred ca relatia e mai serioasa dect este. Aceeasi atitudine a jupiterianului da uneori impresia ca vrea o legatura pasionala, cînd el de fapt si doreste o prietenie superficiala, absolut platonica, sau vrea doar sa-si petreaca timpul cu o prietena e sex feminin. De aici pot rezulta multe ncurcaturi cu rezultat negativ pentru arcas, dar cu norocul lui, majoritatea acestor ncurcaturi se sfrsesc cu bine. E clar ca acest barbat flirteaza tot timpul, dar nu vrea doar sex. i plac varietatea si stimularea intelectuala.

Daca o femeie ncepe sa se agate de el ca un scaiete cînd el nu voia dect sa se distreze, va ncerca sa treaca peste situatie dnd impreisia ca a fost doar o gluma. Binenteles, ea nu va prinde poanta. Multi nativi sînt acuzati ca fac avansuri tuturor secretarelor atragatoare sau oricarei fete frumusele pe care o vad. Ba, uneori, nu se abtin sa flirteze si cu batrnica din colt, de la chioscul de ziare sau cu politista care vrea sa-i amendeze. Sa fim seriosi! Nici un barbat ntreg la minte nu ar invita la o bere o politista aflata în timpul serviciului! Dupa ce-si termina tura, da!

Asa ca vezi si tu de ce suspiciunile astea nefondate l enerveaza pe arcas. Daca e sa fim cinstiti, în majoritata cazurilor el nu facea dect sa fie prietenos. Daca esti fata desteapta (si ar fi bine sa fii, pentru ca acesti barbati vor neaparat ca femeia de lnga ei sa fie inteligenta), te-ai prins deja. Nu fi geloasa. Nu fi banuitoare. Lasa-i spatiu e manevra daca vrei sa-l prinzi pna la urma. Nu-l lua la ntrebari, nu-l cicali, nu boci si nu ameninta ca-l parasesti. Copleseste-l cu libertate. nchipuie-ti ce schimbare placuta va fi asta pentru el fata de celelalte relatii ale lui.

Daca privesti viata ca si el si iei oamenii asa cum sînt, ai principalele "ingerdiente" pentru a fi genul lui de femeie-sotie. Atîta timp ct sînteti sinceri unul cu altul, poate fi grozav sa naltati zmee mpreuna. Ce rost are sa-ti faci griji ntrebndu-te ce se va ntmpla cînd zmeele vor cadea la pamnt? Nu. nu e nevoie sa-i dai acestui barbat tot ce-si doreste ca sa poti puna mna pe el. E de-ajuns sa fii ce doreste. Fii atenta la tot ce te nconjoara. Lasa-l sa-ti domine si canalizeze energiile. ndragosteste-te de sporturi.

Du-te cu el în excursii cu cortul si ia-ti si Saint Bernardul ca sa va pazeasca. Fii generoasa, afectuoasa, entuziasta si nu ncerca sa-l tii ncuiat în casa la tine pregatindu-i bunatati în fiecare seara. Spune-i foarte clar ca nici el nu poate avea pretentia sa te tina numai pentru el. Arata-i ca esti un spirit liber, ca si el. Nu pune niciodata furtunul cu apa rece pe el cînd se nfierbnta din cauza unor idei nebunesti si gaseste-ti alte preocupari ct timp el umbla de nebun tragnd cu sageata în tinte imposibil de atins. Astfel, ntr-o seara minunata, ti va marturisi sincer ca esti cam tot ce si doreste sa fie o femeie.

Cînd ajunge în acest puîncît, spune-i si tu la fel de sincer ca si el se ncadreaza în standardele tale, dar ca a sosit vremea sa luati o hotarre. Subliniaza faptul ca l placi atît de mult încît ai fi dispusa chiar sa te mariti cu el, daca promite sa nu-ti rapeasca libertatea. în caz contrar, nu mai ai timp de pierdut pe lnga el, ceea ce e mare pacat, pentru ca va potriviti atît de bine, dar ai fost ntotdeauna curioasa cum ar fi sa ai copii. Maternitatea e o noua aventura pe care ai vrea sa o ncerci. Ai grija sa aranjezi cu un fost iubit sa te sune în toiul discursului. Accepta lejer ntlnirea cu respectivul în fata Sagetatorului tau. Cînd nchizi, zmbeste-i stralucitor si spune-i ca nu vezi de ce nu ati ramne buni prieteni, apoi invita-l sa vina cu tine la ntlnirea cu vechiul iubit ca sa nu stea singur. Asta ar trebui sa-i dea ultimul impuls necesar ca sa te ceara de nevasta. (Cu placere!).

Dupa nunta, probabil ca n-ai sa ai probleme cu rudele lui. Multi Sagetatori sînt socant de dezinteresati de legaturile de familie. Ei nu accepta teoria legaturilor de snge afectuoase, dect daca rudele merita afectiune. chiar si cei care tin la parinti si frati sau surori reusesc sa pastreze o distanta sanatoasa fata de ei. i viziteaza si le arata afectiunea lor calda, dar nu acepta niciodata ca acestia sa se bage în viata lor personala. Ai grija ca nici rudele tale sa nu intervina ntre voi. tine o geanta de voiaj gata pregatita. Vei calatori mult. Vei lua si acum Saint Bernardul, pentru ca sotului tau i plac animalele. Vezi-ti de propriile preocupari si lasa-ti sotul sa iasa în oras fara tine ori de cîte ori vrea. Nu-i pune niciodata la ndoiala sinceritatea. Cînd e furios, Sagetatorul poate scoate o usa din balamale sau poate gauri peretele cu pumnul. E doar mosul lui de a se elibera de mnie, dar ai o groaza de strns dupa aceea si apoi, ct de des poti sa chemi zugravul? E mult mai simplu pentru toata lumea sa nu-l acuzi de lipsa de integritate.

Cînd face ceva rau, aproape sigur ti va spune. Va fi deajuns de greu de nghitit aceasta onestitate fara sa-ti mai faci probleme imaginare. Fa exercitii pentru a fi pregatita sa faci fata acestei situatii si fii gata sa afli ca tot pe tine te iubeste. Fii la fel de practica ca si el în privinta emotiilor umane. Vei descoperi cu surprindere ct de puternica poate fi iubirea sadita pe un sol atît de onest. Adevarul da nastere la permanenta ntr-o relatie. Va trebui sa petreci niste ore bune gatind pentru el si servindu-l. Fiindca e fan al sporturilor, probabil ca va avea pretentia sa urmaresti cu el meciurile la televizor. Dar te va lua si la toate numeroasele lui evenimente sociale daca esti atragatoare si amuzanta si daca-ti plac oamenii. Sageatorii nu suporta femeile mohorte, care stau lipite de ei tot timpul si nu se adapteaza în societate. Va fi mndru de talentle tale speciale si n-ar strica sa ai macar vreo doua. Citeste ct mai mult si pregateste-te sa aperi unele dintre cauzele lui, mai ales pe cele pierdute.

S-ar putea sa fie cam extravagant si i va placea dn cînd în cînd sa joace un joc de noroc, dar acelasi impuls l va determina sa fie foarte generos în privinta cheltuielilor tale, daca e un arcas tipic.
Asteapta-te la oarece critici directe, deseori dureros de lipsite de tact. Ar trebui sa te fi obisnuit deja cu asta. Vei avea destul de lucru dregnd busuiocul ntre el si prietenii lui. Tu esti cea care-l ntelege cel mai bine, ti-amintesti? Tu l-ai facut sa creada asta în seara în care ai pus problema casatoriei.
Copiii l vor ncnta mult mai mult cînd vor fi ceva mai mari, dar bebelusii l vor bulversa putin. Tatii din Sagetator adora sa-i ia pe cei mici în excursii. S-ar putea sa fie mai apropiat de baieti, pe care-i va include în activitatile lui, sportive sau de alta natura, dar va fi foarte tandru cu fetele. Copiii l vor considera mai degraba amic dect tata. Cu ct vor creste mai mari, cu atît se vor apropia mai mult de el.

Din cînd în cînd, onestitatea lui i va deranja, mai ales atunci cînd simt nevoia de inimitate. Copiii sînt sensibili cînd e vorba de secretele lor si s-ar putea ca sentimentele lor sa fie ranite din cauza ntrebarilor lui curioase si a observatiilor lui pe sleau. Escapadele adolescentine mai degraba l vor amuza dect l vor nfuria, dar e posibil ca nsasi toleranta lui sa-i faca sa nu sara calul. Probabil ca va fi sever cu ei numai cînd vor minti. Nu-l ignora în favoarea celor mici. Cînd vrea sa te ia cu el ntr-o aventura, lasa balta scutelcele si talcul, cheama o dadaca (nu pe maica-ta!) si du-te. Arcasul gndeste atît cu mintea ct si cu inima. Nu va fi ntotdeauna ntelept. Uneori va fi nesabuit de curajos. Se va mpiedica si va cadea, apoi se va ridica si va ncerca din nou. Dar i vei ierta aproape orice, pentru ca te va iubi cu sinceritate.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com