calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Femeia din zodia Fecioara

 

Femeia din zodia Fecioara 23 august - 21 septembrie

Iti închipui femeia din zodia Fecioarei ca pe o creatura virginala, pura ca zapada neatinsa? Iluziile tale sunt pe cale de a fi spulberate. Nu e deloc o nimfa în tunica diafana, îngenunchind langa izvor. O astfel de femeie isi poate parasi sotul pentru un barbat pe care l-a cunoscut pe malul vreunui ocean indepartat, poate naste copilul iubitului ei fara sa fie casatorita cu el si poate infrunta lumea ostila cu fruntea sus. Sunt multe de învatat despre acest simbol vulnerabil si fragil al feminitatii nepatate. În primul rînd, coloana ei vertebrala e facuta din otel inoxidabil. E adevarat ca e fundamental timida. Fara îndoiala.

Fecioarele nu se catara pe ladite de lemn ca sa tina discursuri înflacarate, agresive, înflacarate, nu sînt arestate pentru conducere sub influenta alcoolului si daca gasesti vreuna care sa joace într-un spectacol burlesc, fa-ti o cruce mare! Dar e putin probabil. Dar o femeie din Fecioara e, totusi, o femeie. Are toate vicleniile si armele necesare, inclusiv hotarîrea de a-si cauta fericirea, oriunde s-ar afla aceasta. Daca pe acest drum se întîmpla sa dea peste ceva spini, nu va lesina si nici nu va striga dupa ajutor. Cînd auzi de o nativa care a indignat societatea pentru ca i-a încalcat legile, citeste printre rînduri. Mintea ei e fundamental curata, pura, ca si iubirea adevarata, singurul fel de iubire pe care-l va accepta. Va escalada cel mai înalt munte si va traversa oceane furtunoase doar în galosi si jacheta o data stîrnit spiritul ei mercurian, fapt ce poate schimba profund acea imagine feciorelnica, fragila a ei.

O Fecioara care îsi da seama ca mariajul ei e imperfect si gaseste o iubire care i se pare fara cusur, nu va ezita sa taie legaturile vechi. Cînd va folosi cutitul va fi la fel de calma si precisa ca un chirurg. Oricît ar detesta sa rupa legaturile de familie, ea detesta si mai mult ipocrizia. O data ce a vazut ca o iubire e adevarata si ideala, puritatea conceptului ei despre o legatura sentimentala e mai presus de orice document legal din lume. Ea e singura femeie din zodiac care poate fi mortal de practica si divin de romantica în acelasi timp. Acea aventura romantica petrecuta la malul unui ocean îndepartat poate parea superficiala si imorala. de fapt, e un exemplu previzibil de fecioara care se comporta cum îi dicteaza firea atunci cînd ajunge într-o situatie dificila. Va agoniza de rusine din cauza condamnarii din partea societatii în cazul unei astfel de legaturi ilicite, dar aceasta nu îi va schimba cursul actiunilor, asa cum nu va schimba nici puritatea motivelor acestei femei. Iubirea unei Fecioare poate arde cu o asemenea incandescenta, încît sa faca de rîs pasiunea altor zodii prin intensitatea si hotarîrea ei. Însa aprinderea acestui foc poate dura cîtva timp.

Trebuie sa recunosc faptul ca aspectul fizic, animalic al iubirii poate fi oarecum diminuat la femeia tipica din Fecioara, dar ea are o calitate misterioasa, tacuta ai rabdatoare, iar "pasiunea spiritului" este un substitut extrem de satisfacator pentru barbatii care prefera delicatetea într-o relatie amoroasa. Nativa e o perfectionista, dar asta nu înseamna ca ea e perfecta. Are si ea trasaturile ei negative si acestea pot pune omul la grele încercari. În primul rînd, aceste femei au convingerea nestramutata ca nimeni nu poate face lucrurile atît de ordonat si eficient ca ele. Ceea ce te scoate din minti e faptul ca, de obicei, au dreptate! În plus, tin enorm la promptitudine. Ai facut vreodata o Fecioara sa te astepte la o înrîlnire? Cînd e suparata sau prost dispusa, nu va face scene furtunoase si nici nu-ti va da cu sticle în cap, dar poate fi o adevarata scorpie plina de venin cînd o enervezi. Poti sa te astepti linistit sa te faca cu ou si cu otet fara menajamente. Du-i flori, recunoaste ca ai gresit si nu o contrazice. Nu vei rezolva nimic, caci într-o cearta cu o Fecioara nu ai cum sa cîstigi. Pamîntul e elementul ei, asa ca apreciaza creatiile naturii.

Prin urmare, florile o vor mai îmblînzi. Cît despre scuze, fii scurt si sincer. Fecioara nu e deloc proasta. Mintea ei limpede va descoperi imediat o minciuna elaborata, chiar si spusa de cel mai rafinat orator, si va vedea si cea mai mica pata de ruj de pe gulerul camasii tale. O fi ea o minte pura, dar categoric nu e naiva.
Nu vreau sa spun ca-ti va perchezitiona cosul cu rufe murdare, cel putin nu pîna la casatorie. Dupa aceea, rufele vor fi în casa ei si ea nu se va mai simti atît de vinovata cînd le va studia. Aceasta femeie are un blocaj mintal cînd e vorba sa recunoasca faptul ca a gresit, asa ca ai face bine sa-ti asumi vinovatia din start. Oricît de tare te-ar irita acest lucru, de cele mai multe ori ea va avea dreptate. Asa ca, de ce sa te opui? Cînd reusesti sa o aduci din nou la starea ei normala, e o fiinta atît de încîntatoare încît nu va mai conta cine a cîstigat cearta.

Daca orgoliul tau masculin poate sa suporte, nu ti-ar strica sa o consulti în problemele financiare sau sa o lasi pe ea sa administreze bugetul. E concisa si practica si va descoperi cele mai mic erori, pe care nici un expert contabil nu le-ar detecta imediat. Asta doar în cazul în care harta ei natala nu are influente puternice din alte parti sau nu are un ascendent impulsiv. Revizuieste-ti manierele si gramatica daca ai o iubita din Fecioara. Nu va suporta greselile de limbaj, înjuraturile sau faptul ca bei apa din castronelul pentru spalat pe mîini. Nu mesteca telina lînga urevhea ei si nu comanda un pui fript întreg. E destul de greu sa-l manînci elegant în fata ei. Mai bine spune-i chelnerului sa-ti aduca snitel de piept dezosat, e mai sigur. Nici cu îmbracamintea neglijenta nu vei avea mare trecere în fata ei.

Daca te-ai îndragostit de o fecioara, resemneaza-te sa te barbieresti si sa faci dus de doua ori pe zi. Da-ti cu after shave, aranjeaza-ti parul, pune-ti o camasa curata, ai grija cum te comporti si lustruieste-ti pantofii înainte sa pornesti la cucerirea acestei fete. ªi uite un pont foarte valoros: data viitoare cînd întîrzii, prefa-te ca nu-ti dai seama cît e ceasul. Intra pe usa ei furios. cînd te întreaba ce s-a întîmplat, spune-i ca biblioteca aceea nenorocita, afurisita (mai urît de-atît sa nu-ndraznesti sa te exprimi!) se tot închide cu cinci minute mai devreme decît scrie în program. Asta n-ar fi asa de rau, daca s-ar întîmpla doar din cînd în cînd, dar ei trag de tine sa te dea afara în fiecare sear, cînd tu trebuie sa pui la loc toate colectiile alea de reviste stiintifice cu care lucrezi. Va uita complet de întîrzierea ta.

N-o duce la curse ca sa te vada aruncînd dintr-un foc trei sute de mii pe un pariu, pastreaza-ti povestioarele fara perdea pentru pauza de masa cu baietii de la munca si spune-i tot timpul cît de bine îti par ca nu e genul superficial. Asa si e, nu? Nu e nici genul sufocant. Fecioarele nu aluneca spre extreme. Ele pot foarte bine sa-si poarte singure de grija, dar nu au nevoie sa se comporte barbateste pentru asta. Nu o coplesi scotîndu-ti în evidenta farmecele fizice, nu o strînge în brate de sa-i rupi coastele în metrou si nici nu te grabi sa o saruti de noapte buna de la prima sau chiar de la a zecea întîlnire. Asteapta si vei primi ceva mai bun. În general, nu face mare caz din relatia voastra. Misca-te încet, cu gratie si bun gust, sau vei ramîne fara iubita ta din Fecioara. Probabil ca-i va placea la nebunie teatrul si chiar paradele. Pompa si costumatiile, emotia dramatica ti ofera o supapa pentru propriile ei emotii tinute strîns sub control.

În plus, e un critic exceptional. Intelectul ei înalt combinat cu gustul artistic îi ofera o percepîie extrem de ascutita. O Femeie din Fecioara va sti exact ce vor scrie criticii în recenzii înainte ca acestea sa apara. Iubeste piesele de teatru, concertele si cartile, dar le critica fara mila continutul. La fel de critica e si cu cravata, tunsoarea, vorbele si faptele tale. Pentru ea, a critica e la fel de firesc ca si a respira. E eterna perfectionista si fara ea, toti am fi cam neglijenti si delasatori. Însa, ai grija, nu o critica si tu! Asta e împotriva regulilor. Aici nu merge sa-i faci si tu ce-ti face ea. Gîndirea ei limpede precum cristalul îi permite sa-si vada în taina rpopriile imperfectiuni la fel de clar cum le vede si pe ale tale si se judeca deseori cu multa asprime. De aceea considera ca nu e cazul sa o faci si tu. Despre ea se poate spune cu adevarat ca e cel mai aspru critic al propriei persoane.

Unul dintre lucrurile placute în relatia cu o femeie din Fecioara e faptul ca ea îsi va bate capul cu toate, îngrijorîndu-se pentru orice si facîndu-i chiar placere. Te va tine pe linia dreapta fara sa-ti rapeasca masculinitatea, arta pe care femeile din alte semne ar face bine sa o deprinda de la ea.
Cît despre problema fidelitatii, s-ar putea sa auzi de vreo nativa care, din cine stie ce motive inimaginabile, s-a hotarît sa-si arunce pe fereastra virtutea, aruncîndu-se într-un vîrtej de aventuri, dar de obicei asta se întîmpla din dorinta de a-si dovedi ceva si aceasta ratacire nu va dura prea mult. Fecioarele care se abat uneori pe drumul promiscuitatii sînt destul de destepte ca sa-si ascunda scaparea si asemenea comportament este, oricum, o exceptie de la regulile lor. În mod normal, daca te iubeste cu adevarat, poti sa stai linistit chiar daca femeia ta ramîne singura timp de o luna pe o insula pustie cu cel mai sexi barbat din lume. Dar doua luni? Pai, Fecioarele sînt si ele oameni, stii? Nu sînt computere.

Au inimi mai calde decît cred cei din jur si emotii care pot fulgera de intensitate, chiar daca nu simt nevoia sa închirieze un panou ca sa faca reclama acestui lucru. Latura emotionala a nativelor este controlata, dar nu inexistenta. Nu uita asta! femeia acestei zodii e enervant de meticuloasa în chestiuni marunte, dar poate fi cea mai bun, generoasa si afectuoasa creatura din lume. Gîndeste-te la perfectionismul ei ca la o virtute în loc de un defect. În lumea asta maturata de impulsivitate ce ne-am face fara mintea si privirea ascutita a Fecioarei? Chiar si în timp ce te scoate din sarite cu critcile ei, are ceva adorabil si de-a dreptul irezistibil. dar, desigur, ai descoperit asta deja, altfel nu te-ai barbieri de doua ori pe zi si nu te-ai duce în fiecare seara la biblioteca. Comportamentul ei linistit si ochii blînzi, limpezi, si-au facut treaba si te-au prins în mreje. Probabil ca ai aflat chiar si cît poate fi de amuzanta cînd oamenii nu se iau de ea si ce spirit sclipitor zace în capsorul acela dragalas. E ciudat si fermecator, dar, în general, rîsul femeilor din Fecioara suna ca niste clopotei.

Ea nu-si face iluzii, asa ca nu încerca sa-i vinzi cine stie ce idei de doi lei. Pentru ea, adevarul e frumusete si frumusetea e adevar. Obisnuieste-te s-o vezi golind scrumirele din trei în trei secunde, fii bun cu pisoii adunati de ea de pe strazi si ea va accepta cu gratie feminina rolul de sotie supusa, care-ti aduce pipa si papucii. Îsi va împarti viata numai cu un om în care are încredere, iar lucrurile marunte înseamna enorm pentru ea. În ciuda modestiei si timiditatii ei naturale, e destul de puternica pentru ca altii sa gaseasca sprijin în ea în momente grele. Curajul tacut si simtul responsabilitatii înnascute la femeile din Fecioara actioneaza deseori ca un liant magic care tine la un loc o familie numeroasa. Probabil ca va fi o bucatareasa buna si nu te va otravi cu supa. Casa voastra va fi curata si placuta, iar castronelul de pe masut de cafea va fi plin cu mere în loc de bomboane de ciocolata, care strica dintii si nu sînt bune pentru sanatate.

Probabil ca n-ai sa-ti vezi niciodata progeniturile alergînd prin cartier cu lumînari nesterse sub nas, mînjite de dulceata pe fata si tenisi rupti. Nici n-ai sa-i gasesti pe cei mici cu degetele bagate în tutunul tau de pipa sau colorîndu-ti documentele de serviciu. Fecioara ta îi va disciplina cu fermitate. Nativele au rareori mai mult de unul sau doi copii si nu par sa aiba neaparata nevoie sa fie mame pentru a se simti femei. Însa o data aparut copilul în viata unei astfel de femei, nu îi va neglija niciodata nevoile fizice, morale sau educationale. Poate ca nu-i va satisface la fel de usor nevoile emotionale, dar daca e sigura de dragostea ta pentru ea si se stie apreciata se va relaxa si va darui copiilor ei calda afectiune din belsug. Cei mici le gasesc deseori pe mamele din Fecioara încîntator de amuzante si bune. Acestea sînt ferme si încearca sa le induca obiceiuri sanatoase, dar au o blîndete care face copilul sa se simta iubit si în siguranta.

Daca ai drept nevasta o Fecioara tipica, probabil ca vei veni de la serviciu si îti vei gasi casa mirosind a flori proaspete si pîine rumenindu-se în cuptor. Ea îti va sterge de praf vechile visuri si le va face sa straluceasca din nou, nu-ti va împrumuta niciodata aparatul de ras si nici nu-ti va folosi periuta de dinti ca sa se dea cu rimel. te va îngriji ca un înger cînd vei fi bolnav si nu te va pune în situatii jenante flirtînd cu cel mai bun prieten al tau. Se va îmbraca îngrijit si vei putea discuta u ea o groaza de subiecte, nu numai despre scutece si bîrfe de la coafor. Nu va face crize de gelozie sau de nervi si nici nu va arunca banii pe fereastra. Îti va pastra cu sfintenie secretele, te va ajuta sa-ti organizezi munca si probabil ca nu va face riduri cînd va fi de vîrsta mijlocie. Spune drept, pentru toate astea nu merita sa-ti revizuiesti comportamentul si sa-ti îngrijesti unghiile? Ochii ei sînt lacuri limpezi de iubire pura, iar cînd zîmbeste poate lumina o camera întreaga. Pastreaz-o! S-ar putea sa nu mai ai un asemenea noroc tot restul vietii.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com