calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Femeia din zodia Gemeni

 

Femeia din zodia Gemeni 22 mai - 21 iunie

Daca ai fost intotdeauna convins in secret ca inventatorii poligamiei au avut o idee senzationala, afla ca nu e nevoie sa te resemnezi la vise. Tot ce trebuie sa faci e sa te casatoresti cu o fata din zodia Gemenilor. Astfel, vei avea garantat cel putin doua neveste, iar in unele weekend-uri mai speciale, chiar trei sau patru. Bineanteles, exista o mica problema.

Diferenta dintre o fata nascuta sub semnul Gemenilor si un harem e aparenta ei lipsa de interes fata de pasiunea telurica. E greu sa o convingi sa stea locului suficient de mult timp ca sa ia in serios pasiunea - sau orice altceva. Mintea ei zburda mereu la mari departari, insa ai rabdare si priveste cu atentie in sufletul ei. Undeva acolo, ascunsa printre cele cateva personalitati diferite care caracterizeaza o femeie din Gemeni, se afla si o romantica. O femeie capabila de pasiuni intense, daca reusesti sa duci la bun sfîrsit contopirea dintre latura mentala, cea spirituala si cea fizica.

E adevarat, va fi extrem de dificil sa o scoti la iveala si sa o cultivi pe aceasta romantica, dar si sa te bucuri de toate celelalte fatete ale femeii mercuriene. Asta e, de acum, problema ta! Situatia difera de la un caz la altul. Vaîrsta ei îti poate oferi indicii importante cu privire la ce te poti astepta de la ea, pentru ca, pîna se maturizeaza, iubirea e doar un joc pentru aceasta fata. Poate fi incredibil de nestatornica si imprevizibila.

La început se va extazia în fata zîmbetului, vocii si chiar mersului tau, apoi se va întoarce la 180 de grade si va critica totul, de la sosetele la tunsoarea ta, de obicei cu atîta sarcasm inteligent si taios, încît îti va trebui niste iod sa pui pe rani. Dar nu te lasa descurajat! Nu uita ca in cazul femeii Geaman faci o afacere buna, caci te alegi cu doua la pret de una, ca sa spun asa. Mercurienele nu sînt chiar asa lipsite de inima cum par uneori. Imaginatia lor debordanta creeaza nenumarate fantezii.

Viata sentimentala e cel mai propice mediu pentru exprimarea lor. Un barbat din Gemeni poate fi producator, cîntaret, marinar, avocat, actor, comis voiajor si presedintele mai multor comisii, toate o data. Dar o femeie nu poate jongla cu toate aceste ocupatii, caci ar arata îngrozitor de bizar. Nu ca fetele mercuriene nu au cariere, caci au aproape toate. Dar, în actualul context social, o cariera nu le ofera tot atîtea conditii ca o legatura romantica pentru a-si pune în practica miile de teorii si a-si face gimnatica emotionala caracteristica zodiei. Fata din semnul Gemenilor are nevoie de compasiunea, nu de furia ta.

Pentru ea e dureros de greu sa se dedice unei singure persoane. Pe de o parte impresionata de capacitatea mintala a unui barbat si de spiritul lui, nu se poate abtine sa nu remarce antipatia lui fata de arte sau lipsa lui de reactie la muzica si poezie. Cînd gaseste pe cineva care are capacitati creatoare, care e ca la el acasa în lumea baletului sau cea literara, dualitatea ei se iveste din nou. Taman în toiul unei plimbari prin muzeu, ea va începe sa se întrebe daca e destul de practic pentru a fi în stare sa se întretina financiar sau daca are destul bun simt pentru a sti în ce directie vrea sa se îndrepte viata lui.

Cred ca acum începi sa ai mai multa întelegere si compasiune pentru conflictele care îi sfîsie pe cei nascuti la începutul lui iunie. Trebuie însa sa recunoastem ca, de obicei, femeia din Gemeni reuseste sa pastreze pentru ea confuzia pe care i-o provoaca propriul caracter complex si nu te va împovara si pe tine cu ea. E o companie vesela si vivace. În cea mai mare parte a timpului (cînd starea sa de spirit e pozitiva) ea va fi de o vioiciune scînteietoare, te va amuza cu remarcile ei spirituale, inteligente, si va conversa cu competenta despre orice subiect din lume.

O bucura toate gesturile sentimentale care vin o data cu o idila si nu are nici o dificultate sa cucereasca un barbat. Nici o alta femeie pe care o vei întîlni vreodata nu te va încînta cu modalitati mai pline de imaginatie de a-si arata dragostea pentru tine si cu un asemenea farmec fascinant. Aceasta femeie îsi poate flutura genele cu feminitate delicata, dar nu e deloc neajutorata cînd e vorba sa-si cîstige existenta. Geamana poate juca perfect rolul petrecaretei superficiale, flatînd un biet mascul neajutorat, prins în plasa, pîna cînd acesta îsi pierde si mintile si carnetul de cecuri.

Dar poate trece pe nesimtite la rolul casnicei ascultatoare si pline de adoratie, de la care poate ajunge într-o clipita la intelectuala grava, care studiaza marii filozofi si vorbeste sclipitor despre politica si poezie, dupa care se poate întîmpla sa devina un ghem de emotii vii, sfîsietoare, plina de nervi, lacrimi si temeri. Un lucru e sigur: femeia asta nu e monotona! Fata mercuriana îsi doreste din suflet sa fie "cu adevarat îndragostita", dar aceasta emotie pare sa-i scape mereu printre degete. Tînjeste sa fie mama, dar deseori aceasta dorinta nu îi este îndeplinita.

Gaseste un alt fel de perfectiune în fiecare barbat pe care îl întîlneste, în timp ce îl cauta în taina pe acel barbat unic care sa aiba toate calitatile de care are ea nevoie pentru a fi fericita. Vei constata ca e o prietena grozava. Femeia din Gemeni va participa alaturi de tine la orice, de la scufundari la curse de masini, ciclism sau badminton. Va fi interesata de toate sporturile în aer liber si totusi va reusi sa arate la fel de moale si feminina ca un puf pentru pudra, cu o minte iute ca un bici. Inteligenta ascutita a Gemenilor iese la iveala în mod pregnant cînd curiozitatea acestei femei e stîrnita de un nou subiect.

Mintea ei îi va permite sa vada toate aspectele complexe ale ideilor tale creatoare si probabil ca va contribui si ea cu cîteva planuri proprii de promovare a acestor idei. Atîta timp cît nu ai pretentia sa fie constanta în gîndire si actiuni, ea va fi cu desavîrsire fascinanta. Ar fi cinstit sa te previn ca Geamana poate crede sincer ca e îndragostita, iar în acelasi timp sa observe cît de atragatori sînt alti barbati. Daca nu e lînga tine tot timpul, te poate uita mai repede decît orice alta femeie, din oricare alta zodie. Îi este în fire nu numai sa accepte schimbarea, dar sa o si caute.

Pîna învata sa-si controleze dorinta nestapînita de a face noi cuceriri, de a aborda activitati mereu noi, neglijînd sa-si cultive rabdarea si stabilitatea, femeia din aceasta zodie poate sa faca un dezastru din viata ei... si a ta. Din fericire pentru barbatii îndragostiti de ele, Gemenele reusesc sa ajunga la o întelegere mai profunda a naturii proprii si sa se potoleasca înainte de a fi prea tîrziu. O data ce ai cerut-o de sotie si ea a acceptat, poti sa le plîngi de mila tuturor celorlalti barbati, condamnati la o viata monogama. Caci tu vei avea mai multe sotii cînd te vei însura cu Geamana ta.

Sotia Numarul Unu va fi capabila sa se adapteze tuturor cerintelor tale. Daca îi ceri sa-ti fie credincioasa poate fi în stare si de asa ceva, cu conditia sa fii destul de interesant ca sa-i fi cîstigat cu adevarat iubirea. Ma refer la acea contopire de compatibilitate intelectuala, spirituala si fizica. Aceasta sotie nu se va supara niciodata cînd vei accepta o slujba care presupune mutarea în alt oras. Cu ingeniozitatea, bunul gust si simtul culorii care îi sînt proprii, va face o noua locuinta sa arate adorabil.

În plus, îi va placea la nebunie aventura si nu te va sîcîi cu reprosuri cum ca te joci cu securitatea si viitorul familiei voastre. O entuziasmeaza mai mult ideea unor noi orizonturi. S-ar putea sa dea dovada de o minte surprinzator de buna pentru afaceri si-ti va sprijini toate ideile originale. Daca veti avea nevoie de venituri suplimentare nu va avea nici o problema sa îsi caute de lucru si va cheltui banii cu destul de mult simt practic. În ciuda impresiei de superficialitate pe care o lasa, e o gînditoare profunda. Sotia Numarul Doi va fi plina de toane si ai face bine sa fii pregatit pentru asta. Va avea momente în care va fi sarcastica si chiar cinica.

Îti va pune la îndoiala felul în care gîndesti. Dar un barbat are nevoie sa fie stimulat, nu? Asa ca nu te da înapoi sa o înfrunti si sa o învingi într-o disputa intelectuala - oricum, asta îsi doreste în secret. Aceasta sotie nu va fi usor de socat de anumite aspecte ale vietii si nici nu va avea prejudecati. S-ar putea decide sa participe la un mars de protest sau la o greva si sa uite sa vina acasa pîna la miezul noptii. Dar daca tu te duci cu baietii la o bere în timp ce ea tine un discurs pe undeva sau se duce la cursuri seara? Probabil ca nu te va pisa cu întrebari nesfîrsite ca sa afle unde ai fost, cu cine si ce ati facut.

Nici tu sa nu-i faci asta. Relatia voastra e bazata pe onoare. Aceasta femeie e o individualista extrem de independenta. Sotia Numarul Trei va fi plictisita si deprimata de treburile casnice. Paturile vor ramîne nefacute, iar vasele murdare vor sta în chiuveta în timp ce ea viseaza cu ochii deschisi, citeste sau scrie un început de piesa. S-ar putea sa îti serveasca la cina o conserva de fasole fara sa se oboseasca macar sa deschida cutia. Dar poti purta conversatii dintre cele mai interesante cu ea pîna aproape în zori.

Te va compatimi pentru frustrarile acumulate din cuza nedreptatilor pe care ti le-a facut viata, va fi interesata de opiniile tale privind budismul si entuziasmata daca vei încerca sa scrii un cîntec. Va fi si foarte afectuoasa, din moment ce n-ai batut-o la cap sa stearga praful, sa gateasca si alte prostii din astea. Aceasta femeie poate face uneori ravagii în economiile familiei, dar daca îi sugerezi brusc o expeditie pe munte sau o calatorie în alt oras îsi va face încîntata bagajele fara sa ridice obiectii ridicole, cum ar fi "nu ne putem permite" sau "cine o sa hraneasca pisica?". Sotia Numarul Patru va fi o mama vesela, care va rîde mult. Nu le va permite copiilor sa-i impuna restrictii si va avea suficiente proiecte în desfasurare ca sa nu-i sufoce cu dragostea ei. Micutii îi vor imita independenta si vor avea de cîstigat din asta. Ei nu prea o vor asculta, caci tinde sa fie severa într-o zi, pentru ca a doua zi sa se înmoaie si sa cedeze cererilor lor, dar vor adora plimbarile lungi facute cu mama lor.

Imaginatia ei va fi la fel de bogata ca a lor si se vor amuza unii pe altii. Va fi o mama îngaduitoare, dar îsi va face griji din cauza mediilor de la scoala si va insista ca odraslele ei sa ia note bune. Nu vor scapa usor daca nu-si vor face temele, dar ea le va trece cu vederea faptul ca îsi arunca hainele prin toate colturile camerei. Sotia Numarul Cinci e o gazda superba, o experta în arta aranjarii lumînarilor, florilor si tacîmurilor. Poti veni la cina cu oricine, de la seful tau pîna la presedinte si ea va fi atît de amabila si fermecatoare încît oaspetelui nu-i va mai veni sa plece. Îsi va organiza viata eficient si fara efort, se va îmbraca precum un manechin si va adora teatrul. Poti sa o duci la vernisaje si concerte, se va simti ca acasa oriunde. Toata lumea te va privi cu invidie si se va întreba cine e femeia aceea splendida care te tine de brat cu atîta gingasie. Aceasta sotie e romantica, ultrafeminina si probabil ca-ti va scrie chiar si o poezie de ziua ta. Vei dori sa-i cumperi rochii de catifea si parfumuri scumpe, caci stilul ei gratios te va face sa te simti ca un nobil cu domenii întinse.

E o femeie sofisticata. Femeia ta din Gemeni nu va lua niciodata trenul daca va putea lua avionul, nu va tacea niciodata daca va avea ceva de spus, nu va întoarce niciodata spatele cuiva care poate fi ajutat. Mintea ei e atît de plina de gînduri si inima ei de sperante, încît poate parea ca are nevoie de un computer ca sa le organizeze pe toate. De fapt, are nevoie doar de un barbat care sa alerge alaturi de ea si sa-i împartaseasca visele. Daca tu esti acela, nu va îndrazni sa se uite peste umar dupa tine ca sa vada daca o ajungi din urma. O ciudata teama adînc înradacinata în ea o împiedica sa se uite vreodata în urma. Cînd - în sfîrsit - ajungi alaturi de ea, fa-o sa încetineasca pîna la ritmul tau. Vei reusi daca o vei tine strîns de mîna si nu-i vei da drumul niciodata. Desi o împing din spate vînturile nordice ale lui Mercur, s-ar putea ca ea sa tînjeasca dupa odihna mai mult decît crezi. Grabeste-te sa o ajungi din urma. Are nevoie de tine.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com