calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Femeia din zodia Leu

 

Femeia din zodia Leu 23 iulie - 22 august

Exista un lucru care cu siguranta n-o sa-ti placa la femeia din zodia Leului: faptul ca pastreaza un album cu fotografii si amintiri de la toti fostii ei iubiti. N-are rost sa încerci sa o convingi sa-l arda, pentru ca Leoaica e sentimentala. Ea nu e o floare de sera, e o floare a soarelui. Probabil ca e jenant de populara si vei avea o groaza de rivali daca vrei sa o faci sa accepte sa-ti poarte numele pentru tot restul vietii. Vei avea un avans mare în cursa daca te numesti Caragea sau Ratiu sau Ghica sau Bibescu sau orice alt nume care sa sune princiar, ori important. Pur si simplu nu-mi pot imagina o femeie din Leu care sa se marite cu cineva pe nume Macelaru! E posibil, totusi. Orice e posibil. Dar probabil ca-l va schimba în Macarescu.

Aproape sigur va fi liderul social al grupului ei, domnind peste celelalte femei ca o regina, dar cu o caldura atît de dezarmanta si cu un surîs atît de frumos încît nimeni nu se va supara. Poate ca celelalte fete simt ca a fost nascuta sa conduca si sa impuna stiluri, obiceiuri si maniere. Oricum, nu ar avea nici un rost sa încerci sa-i subminezi autoritatea. Natura pare sa fi fost partinitoare cînd a înzestrat-o pe Leoaica cu vivacitate, inteligenta, gratie, frumusete si senzualitate cît pentru trei femei si ceva pe deasupra. Daca ai complexe de inferioritate, ai face bine sa-ti muti gîndul spre o pasare cu pene mai putin colorate. Nu-ti închipui ca ai s-o îmblînzesti, transformînd-o într-o fatuca ce-ti soarbe cuvintele de pe buze.

Barbatul care se asteapta ca fata din Leu sa-i cada la picioare plina de adoratie traieste pe alta lume. Considera-te norocos daca te priveste ca pe un egal, te respecta, e dispusa sa-ti fie partenera si-ti permite sa o stapînesti din punct de vedere emotional. Ce Dumnezeu! Simplul fapt ca îti da voie sa o iubesti te-a ridicat la rang de cavaler! Leoaica e o femeie si jumatate. E un produs de lux, pe care nu-l gasesti la orice talcioc sau magazin ieftin. Nu strica sa tii minte ca aceasta femeie este o actrita exceptionala, prefacîndu-se ca e dulce si inofensiva ca vata de zahar. Va avea o voce soptita, comportament blînd si amabil si ochi mari, calzi, care sclipesc încîntator cînd bate din gene. O femeie din aceasta zodie poate parea placida si calma ca apa unui lac. Ai grija! E doar un rol pe care-l joaca pentru ca da bine în ochii criticilor.

Dar încearca sa o îndepartezi din rolul principal ocupat în inima ta si s-o pui pe locul doi si vei afla curînd ca nu e deloc timida si supusa. Desigur, majoritatea femeilor dominate de Soare îti vor da de înteles foarte clar de la început ca sînt prea mîndre si demne ca sa accepte mizerii din partea ta. Dar n-as vrea sa te vad dînd cu stîngul în dreptul în caz ca esti într-o relatie cu celalalt fel de Leoaica, cea care-si ascunde ghearele dar le ascute în fiecare zi pentru orice eventualitate. Primul pas pe care trebuie sa-l faci cînd curtezi aceasta femeie este sa te duci la ea cu daruri. Nu conteaza ce-i daruiesti, atîta timp cît sînt cadouri scumpe, de cel mai bun gust, iar tu esti îmbracat cum trebuie cînd i le oferi. Apoi, pregateste-ti un arsenal de complimente cît mai diverse. Fii original si creativ. Cu texte de genul "Ce tare esti, gagico" si "Esti misto, papusa" vei ajunge sa fii azvîrlit din palat direct în strada, înapoi printre tarani.

Vulgaritatea si argoul o lasa absolut rece ca gheata. Nu uita, faci curte unei femei cu sînge albastru! Ea nu poate trai fara flatari, dar tine minte ca ea îti admira masculinitatea si nu vrea sub nici o forma sa te transforme într-o cîrpa de care poate sa-si stearga picioarele. O femeie solara nu te-ar putea iubi daca nu ai fi puternic. Însa nu-ti va permite sa o insulti adoptînd o atitudine condescendenta fata de ea. Dupa standardele ei, nu e în nici un caz o reprezentata a "sexului slab". Multe fete din Leu sînt atletice si iubesc sportul, dar ai face bine sa îti duci Leoaica la teatru si nu la stadion. Scena si reflectoarele o vor transfigura si fascina de fiecare data. Alege o piesa în care eroina se poarta asa cum ti-ai dori tu sa se poarte ea în seara respectiva si ai toate sansele ca ea sa-si asume rolul în mod inconstient si sa-l joace perfect, fara sa rateze o inflexiune de voce.

Dupa ce se termina spectacolul nu o duce la un chiosc cu hamburgeri si nu te astepta ca ea sa stea la tejghea molfaind fericita cartofi prajiti numai pentru ca e atît de îndragostita de tine. Mai bine o scoti mai rar în oras, dar o duci în locuri mai luxoase. Asta nu înseamna neaparat ca femeia acestei zodii e o vînatoare de comori. De fapt, e de obicei foarte generoasa: nu o va deranja sa-si plateasca deseori singura consumatia sau biletele la teatru si te va coplesi cu aproape tot atîtea daruri cîte îi vei da tu. Dar pur si simplu nu se simte în largul ei într-un decor ponosit, de mîna a doua. Cea mai saraca femeie Leu din lume va strînge destui bani ca sa-si cumpere draperii pentru ferestre, inele pentru degete si haine de buna calitate. E posibil ca din cînd în cînd sa faca de curiozitate incursiuni în "lumea a doua", dar numai ca spectator, pastrînd distanta fata de multime. Saracia o deprima si îi face rau, fizic. Daca te îmbraci ca un îngalat si îi oferi drept locuinta o cocioaba, n-ai nici o sansa.

Nu o acuza pe Leoaica pentru aroganta si vanitatea ei. Asa e ea facuta: sa se simta deasupra maselor. Oamenii au rareori resentimente din cauza asta, pentru ca, atunci cînd e iubita si respectata, nativa poate fi cea mai buna si mai generoasa dintre femei, plina de compasiune feminina pentru copii si toti cei neajutorati si uitati de lume. Nu poti sa-i ceri sa renunte la tronul care i se cuvine prin nastere. Daca e o solara tipica, e atît de amabila si stralucitoare încît majoritatea oamenilor accepta bucurosi faptul ca e o fiinta iesita din comun. La drept vorbind, asa si este. E inteligenta, puternica, spirituala, capabila si totusi delicios de feminina. Nimeni întreg la minte nu ar spune ca acestea sînt calitati oarecare.

Cu putina flatare obtii ce vrei de la femeia ta felina. Deja stii ca aceasta e marea ei slabiciune ascunsa. Îti mai spun un secret, pentru cazul în care vrei sa te însori cu ea: în cele din urma se va satura de colivia ei de aur si va dori sa cutreiere jungla ca sa vada ce mai pun la cale celelalte vietuitoare. Daca o tii închisa între patru pereti risti sa-i stingi flacara interioara. Las-o sa-si construiasca o cariera. Se va usca pe picioare daca o obligi sa fie doar o gospodina, cu exceptia cazului în care ai destui bani ca sa-si permita sa primeasca mereu musafiri, sa dea petreceri si sa redecoreze casa de cîte ori îi vine.

Femeia solara este de obicei un giuvaer de nevasta. Nu prea ai s-o vezi îmbracata sleampat, în capoate uzate, cu bigudiuri în cap si crema anti-rid pe fata. Si asta nu pentru ca ar omite vreun tratament cosmetic. Leoaica tipica petrece ore în sir în fata oglinzii si cheltuieste o avere pe cosmeticale, dar vrea ca tu sa vezi rezultatele, nu strategia. S-ar putea sa ai uneori impresia ca întretii toata familia coafezei ei. Multi soti de femei solare ajung sa le întrebe disperati: "Iubito, chiar trebuie sa cheltuiesti atît de mult la coafor?". Dar Leoaicelor nu le place sa-si aranjeze singure parul. Un samponat si niste bigudiuri o fac sa se simta rasfatata, si asta conteaza enorm pentru starea lor de spirit.

Daca nu are ascendent în Rac, Fecioara sau Capricorn, va trebui sa stai cu ochii pe carnetul ei de cecuri. Cînd vine vorba sa cumpere haine luxoase, lucruri pentru casa si cadouri pentru prieteni, nativa acestei zodii tinde sa sara calul si sa se lase dusa de val. Garderoba ei poate fi destul de vasta. Poate arata splendid în rochii de seara, sclipind de strassuri, cu decolteuri adînci, dar probabil va prefera hainele sport, comode. Îi plac croielile elegante si materialele fine, dar nu neaparat zorzoanele si ornamentele. Casmirul moale, tricotajele italiene si stofele englezesti sînt favoritele ei. Gusturile ei sînt de obicei desavîrsite, chiar daca sînt costisitoare. Exista cîte o femeie din Leu care sare calul si îsi îngroapa simtul estetic în tinute încarcate, socante, dar aceasta e exceptia de la regula generala a simtului exceptional al modei pe care-l poseda orice Leoaica.

Vei descoperi ca e o gazda excelenta cînd îti vei invita seful la cina la tine acasa. Acesta te va considera un geniu pentru ca ai cîstigat mîna unei asemenea femei. Probabil ca felina ta o va cuceri instantaneu si pe sotia sefului, caci nativele acestei zodii au succes atît la femei cît si la barbati si fiecare sex primeste în mod egal surîsul ei prietenos si vivacitatea ei amabila. Oricine ajunge în apropierea ei îi simte caldura. Leii nu prea arunca umbre. Ca mama, va revarsa o cascada de iubire asupra copiilor ei si îi va învalui cu afectiune. Nu îi va fi usor sa le vada defectele, dar cînd acest lucru se va întîmpla, va fi foarte severa. Pentru ca nu suporta sa fie luata de buna, daca progeniturile nu o respecta se va închide într-o regala tacere ofensata. Multe mame din Leu au un mod bizar de a-si rasfata copiii fara sa se zgîrceasca la mustrari, ceea ce pare a fi o contradictie. Ea se va hîrjoni cu copiii, va purta discutii lungi si amicale cu ei, dar în acelasi timp îi va învata sa ia pozitie de drepti la o simpla privire a ei, sa se poarte impecabil si sa-i asculte pe adulti.

Exista însa pericolul ca ea sa le dea un pic prea multi bani de cheltuiala si sa cedeze în fata rugamintilor lor de a le cumpara lucruri nenecesare. Într-un fel, se poate spune ca îsi trateaza copiii ca pe niste membri alintati ai familiei regale, care sînt profund iubiti, dar de la care asteapta sa se comporte desavîrsit, mai ales în public. Leoaica va fi teribil de mîndra de realizarile puilor ei si Dumnezeu sa-l ajute pe nepoftitul care încearca sa le faca rau sau sa îi judece nedrept. Ea nu îi va sufoca pe cei mici cu atentia ei. E prea independenta ca sa stea tot timpul cu ochii pe ei. Îsi va vedea de viata ei, pazindu-si în acelasi timp puii de la distanta. Chiar daca are o cariera, copiii ei nu vor duce lipsa de afectiune sau atentie. Nativele care au cariera reusesc de obicei sa echilibreze perfect viata profesionala cu maternitatea.

Sînt momente în care îsi pierde demnitatea si stapînirea de sine, transformîndu-se într-o felina jucausa, cu înclinatie pentru comedia bufa. Ea poate rîde în hohote sonore, ca un animal sanatos, dar cînd momentul a trecut, apar din nou vocea satinata si tinuta regala. Nimeni nu poate zdrobi o remarca obraznica sau o întrebare necioplita cu atîta dispret glacial ca femeia din Leu. Nu gusta deloc familiaritatea strainilor. Desi se va prosti si va fi uimitor de destinsa cu cei apropiati, cei din afara sînt poftiti sa stea în banca lor.
În privinta fidelitatii, Leoaica îti poate aminti de vechiul toast: "Sa bem pentru noi doi, pentru dragoste si rîs. Îti voi fi fidela atîta timp cît si tu îmi vei fi fidel, nici un minut în plus". Cam atît la acest capitol. Nu fi gelos pe darul ei de a fi centrul atentiei într-o încapere plina de barbati topiti de admiratie. Întotdeauna se întorc capete cînd Leoaica trece cu mers felin. Ea considera ca e firesc ca barbatii sa o curteze.

Poate ca va încuraja complimentele din partea barbatilor si se va deda la flirturi usoare, nevinovate, pentru ca nevoia ei profunda de a fi aplaudata si adorata ascunde o ciudata teama ca nu e destul de feminina si atunci trebuie sa îsi confirme mereu ca e seducatoare. Doar pentru ca îi zîmbeste celui mai bun prieten al tau si îi spune ca adora noua lui jacheta nu înseamna ca nu mai e îndragostita de tine. Dar nu încerca sa îi spui si tu celei mai bune prietene a ei ca îti place noua ei fusta. Asta e cu totul altceva! Daca te aude ca-i spui secretarei tale altfel decît "duduia nu-stiu-cum" s-ar putea sa te alegi cu ceva zgîrieturi de la pisicuta ta.

Sigur ca nu e cinstit. Dar daca vrei sa fii mîndrul posesor al acelui penaj superb colorat, trebuie sa faci cîteva concesii. La urma urmelor, sa ai la casa ta un paun e cu totul altceva decît sa ai un cuc sau un porumbel cenusiu. Cînta în struna vanitatii ei. Probabil ca va fi o persoana importanta prin forte proprii, pentru ca putine Leoaice pot rezista sa nu concureze cu barbatii pentru prestigiu, daca nu si pentru venit. Femeia ta poate fi orice, de la actrita la chirurg. Aceasta e cheia unei relatii armonioase cu femeia ta din Leu: nu o lasa sa te puna în umbra, dar nici nu încerca sa o întreci. Recunoaste-i rolul de vedeta în viata ta si tine-te bine de mîndrie! În fond, trebuie sa fii un barbat si jumatate daca ai reusit sa cîstigi mîna mîndrei Leoaice!

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com