calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Zodia Sagetator

 

Zodia Sagetator 22 noiembrie - 20 decembrie

Planetele si zodia Sagetator

 • Planeta guvernatoare: Jupiter
 • Planeta carierei profesionale: Mercur
 • Planeta dragostei: Mercur
 • Planeta câstigurilor financiare: Saturn
 • Planeta sanatatii si a muncii: Venus
 • Planeta casei si a familiei: Neptun
 • Planeta spiritualitatii: Pluton
Culorile zodiei Sagetator:Zodia Sagetator albastru, bleumarin
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Sagetator: turcoaz
Metale caracteristice pentru zodia Sagetator: cositor
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Sagetator: joi

Principalele calitati ale zodiei Sagetator:

cinste, generozitate, viziune
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Sagetator: sa-si largeasca orizontul
Defecte ale nativului din zodia Sagetator: optimism exagerat, generozitate pe banii altora

Relatii între zodia Sagetator si alte zodii

 • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Berbec, Leu
 • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Gemeni, Fecioara, Pesti
 • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Fecioara
 • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Pesti
 • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Capricorn
 • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Gemeni
 • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Berbec
 • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Leu, Scorpion

Personalitatea zodiei Sagetator

Nativul din zodia Sagetator este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea si aventura. Poate fi extravagant si necioplit. Nativul Sagetator este calauzit de idealuri, pâna când se hotaraste sa se retraga într-o pozitie sociala sigura. E amabil, deschis, optimist. Poate fi, însa, si extrem de arogant. Sanatate : Nativul Sagetator este pus în corespondenta cu soldurile, pulpele, astfel încât nativul acestei zodii este predispus la paralizii ale membrelor, accidente sportive, sciatica.

Cum sa recunosti un nativ din Sagetator

Oamenii dominati de Jupiter sînt foarte temperamentali si nu suporta sa fie acuzati de lipsa de onestitate. O acuzatie nedreapta sau o insulta adusa integritatii lor le va provoca o indignare exploziva, dar dupa o izbucnire temperamntala incendiara, Sagetatorul tipic se va simti cuprins de remuscari si va încerca sa dreaga lucrurile. îti va învineti ochiul si te va baga în spital, dar probabil ca a doua zi te va îngropa în flori si compasiune. O ofensa îl va face sa uite de starea lor de spirit de obicei vesela si optimista si va da drumul unui potop de vorbe dure, care pun de obicei la punct orice scandalagiu. Barbatii îsi vor folosi pumnii si vor dispretui armele. O personaa grosolana, care insulta un Sagetator, se va trezi împrastiat pe trotuar, întrebîndu-se ce camion la lovit. De obicei, Arcasul întîi actioneaza si vorbeste si abia dupa aceea se gîndeste la consecinte.

Multi Sagetatori cauta luminile rampei si nimeni nu e mai fericit decît ei sa ofere bis dupa bis unui public încîntat. E în stare sa cînte pîna raguseste sau sa danseze pîna îsi toceste talpile, numai de dragul încîntarii de a se exprima. Industria spectacolului e plina de Sagetatori. în femeile si barbatii din acest semn exista o puternica latura religioasa, mai ales în tineretea lor. Sînt foarte interesati de probleme bisericesti, dar o data cu vîrsta, devin tot mai sceptici în privinta dogmei, înclina sa se îndoiasca de lucrurile în care credeau pîna atunci si încep sa caute valori perfecte. Un sagetator care sa nu aiba un set de genti de voiaj e o raritate. Nativilor le place la nebunie sa calatoreasca si de obicei, au cel putin un bagaj pe care-l tin mereu gata facut, pregatit pentru a fi folosit într-o clipa. întotdeauna vei observa la naivul, curajosul, optimistul Sagetator o trasatura copilaroasa. El refuza sa accepte gravitatea vietii, desi unii dintre ei reusesc sa faca fata responasbilitatilor cu multa constiinciozitate dupa ce trec de prima tinerete. însa nu sînt niciodata cu adevarat fericiti atunci cînd simt povara acestor responsabilitati.

Firea jupiteriana se revolta împotriva restrictiilor si daca acestea sînt prea multe, pot provoca nativului boli grave. Daca Sagetatorul supravietuieste acestora si risipei de energie pe care o face, poate ajunge la vîrste matusalemice. Majoritatea arcasilor îsi pastreaza pîna la sfîrsit mintea ascutita ca briciul, dar rafinata de vîrsta. Senilitatea nu e aproape niciodata o problema la ei. Zonele sensibile ale nativului sînt soldurile, plamînii, ficatul, bratele, mîinile, umerii, intestinele si labele picioarelor. Dragostea lui pentru sporturi si natura poate duce la accidente din cauza excesului nesabuit de activitate fizica. Nimeni nu-l va putea tine într-un pat de spital mai mult de cîteva zile. Jupiterianul accepta cu greu faptul ca e bolnav si se însanatoseste cu o rapiditate uluitoare. Viata îi înfrînge rareori definitiv pe acesti oameni. Ei cred cu toata fiinta ca ziua de mîine va fi cu siguranta mai buna decît cea de ieri, iar cea de azi e destul de interesanta. Toanele întunecate trec la ei aproape înainte ca norii sa apuce sa acopere soarele.

Fiecarui Sagetator îi plac jocurile de noroc, cu exceptia celor care au o influenta conservatoare, precauta, în harta lor astrala. Putini dintre ei pot rezista impulsului de a arunca vreo cîteva bancnote pe masa cu postav verde. Sunetul zarurilor scuturate în paharul crupierului îi atrage pe jupiterieni ca un cîntec de sirena. Daca planetele au avut aspecte adverse la nastere, un Sagetator poate arunca pe geam averi uriase sau poate pierde banii de chirie pe un cal. Las Vegasul atrage Sagetatori ca mierea albinele. Acelasi lucru e valabil si pentru jocurile de noroc mai serioase precum bursa si cotatiile imobiliare. Din fericire, majoritatea nativilor tin sub control aceste impulsuri, dar chiar si ei vor risca din cînd în cînd cîteva zeci de mii la un poker mic sau pe un bilet de bingo. Atît arcasii timizi cît si cei plini de forta îsi vor asuma oricînd riscul de a se îndragosti, fara sa stea pe gînduri. Ei se arunca în iubire cu capul în îaninte, abandonîndu-i-se cu inconstienta, dar deseori se opresc brusc atunci cînd e rostit cuvîntul "casatorie".

Desi Sagetatorul e cald si minunat în dragoste si alte realtii interumane, e cam alunecos si greu de prins. Simbolul lui e centarurul: jumatate cal, jumatate om, ceea ce îi confera un avantaj evident atunci cînd cineva alearga dupa el, cu conditia sa nu se împiedice în propriile picioare. Cîteva dintre cele mai neplacute trasaturi ale unora dintre Sagetatori sînt temperamentul violent, excesele alimentare si alcoolice, care pot duce la obezitate si alcoolism, o inteligenta sclipitoare patata de sarcasm usturator sau excentricitate extrema si incapacitatea e a pastra un secret. Dar nici una dintre acestea nu trebuie neaparat sa ramîna defecte permanente. Ele pot fi usor eliminate datorita hotarîrii tipice Sagetatorilor. Jupiterianul tipic îti va împrumuta bani fara sa te faca vreodata sa te simti jenat ca ai cerut sau macar obligat sa-i dai înapoi. Casnica din semnul lui Jupiter va adopta un orfan sau un animal pierdut si va face întotdeauna loc pentru înca o persona la masa ei.

Arcasul va îmbratisa o cauza mareata cu devotament orb si va crede ca posibilitatile oferite e aceasta sînt mai mari decît partile negative, atitudine provenita din imaginatia lui debordanta si gîndirea progresista. El îsi prezinta întotdeauna ounctul de vedere folosind argumente obiective, rationale, uneori facînd praf opozitia cu satira lui taioasa, si totusi, nu se stie cum, reuseste sa nu se implice în scandal. însa fcoul din el e oricînd gata sa izbucneasca oricînd cineva ataca miracolul sau cauza lui din momentul respectiv. E un inamic de temut, caci tinteste la fix atunci cînd îsi face timp sa se concentreze asupra victimei sale. Atunci, sagetile lui îsi rateaza rareori tinta. Ele sînt înmuiate în remarci spirutale si inteligente si sînt sufient de ascutite ca sa strapunga orice armura. Desi foarte putini Sagetatori sînt cu adevarat amuzanti, e ciudat felul în care spun o gluma, caci pierd ritmul si strica poanta. Publicul (acasa sau într-o sala de spectacol) va hohoti de rîs din cauza evidentei stîngacii, dar sufletul jovial al jupiterianului va crede ca toata lumea rîde datorita minunatului lui simt al comediei. E de-a dreptul vesel!

Barbat sau femeie, arcasul se poate purta atît de stîngaci, sau se poate preface ca e atît de retras, încît ar putea sa-ti dea impresia ca nu e prea inteligent sau ca e timid. E adevarat ca sînt cîtiva nativi care adopta un comportament excentric, de sihastri, dar asta nu face decît sa le dea ocazia sa-si ascuta si mai mult mintea, ajungînd pîna la geniu. Desi Sagetatorii au memorii uluitoare, care îi ajuta sa spuna cu exactitate ce au facut pe 14 aprilie 1983, si îsi amintesc fiecare detaliu al cartilor si filmelor, ei pot uita unde sia-u lasat haina. Mjoritatea îsi pierd mereu manusile, cheile, portofelele si unii spun ca si-ar pierde si capetele daca n-ar fi prinse de gît.
Un jupiterian nu e în stare niciodata sa spuna o minciuna fara sa fie prins. Nimeni nu-l crede. înselatoria nu sta în firea lui si cînd încearca s-o abordeze e dat în vileag rapid si sigur.

Ar face bine sa spuna întotdeauna adevarul, fie ce-o fi! Nici chiar mintea lui atenta, ascutita, nu-l va putea salva de rezultatele unei astfel de excursii în tara minciunii, cu exceptia cazului în care are un ascendent în Scorpion. Acest gen de nativ e destul de rar, dar fii pregatit sa întîlnesti cîteva exemplare. în adîncul sufletului lui, Sagetatorul e convins ca de fapt viata e un circ, iar el e clovnul care face tumbe si sare prin cercuri violet, îmbracat în costum bleu ciel. Chipul lui e vopsit în culori aprinse, iar ochii îi stralucesc de curiozitate si veselie. Ca e îndraznet sau retras, adevarata fire a acestui idealist generos e la fel de vesela ca un pom de Craciun. Plin de vitejie, îsi prinde o garoafa peste inima lui mare si-si încordeaza arcul, înderptîndu-l spre cer. Cînd tinteste drept, el poate trimite sageata dincolo de stele, spre locul unde se nasc visele.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com