calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Zodia Varsator

 

Zodia Varsator 20 ianuarie - 18 februarie

Planetele si zodia Varsator

 • Planeta guvernatoare: Uranus

 • Planeta carierei profesionale: Pluton

 • Planeta dragostei: Venus

 • Planeta câstigurilor financiare: Neptun

 • Planeta sanatatii si a muncii: Luna

 • Planeta casei si a familiei: Venus

Culorile zodiei Varsator:Zodia Varsator albastru, bleumarin, gri
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Varsator: sambata

Principalele calitati ale zodiei

Varsator: capacitate intelectuala, calitati de comunicare, capacitate de a întelege notiuni abstracte
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Varsator: sa cunoasca si sa promoveze noul
Defecte ale nativului din zodia Varsator: idei fixe, spirit rebel, atitudine distanta

Relatii între zodia Varsator si alte zodii

 • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Gemeni, Balanta

 • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Scorpion

 • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Scorpion

 • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Taur

 • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Pesti

 • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Leu

 • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Gemeni

 • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Balanta, Capricorn

Personalitatea zodiei Varsator

Nativul Varsator este imprevizibil, imaginativ, dornic sa îsi dezvolte ideile. Poate fi o fire rebela si rece. Este un om neobisnuit. Planeta Uranus, care îl patroneaza, îi confera vioiciune si originalitate. Nativul Varsator este activ, deloc plicticos. Are multe idei bune. Este atras de tot ceea ce este vechi, tainic si indescifrabil.

Nativul Varsator este un progresist. Pentru el, viitorul a început deja. Desi este individualist, îi place societatea, în care straluceste. Apreciaza modul modern de viata si progresul înseamna totul pentru el. Sanatate : Nativul din Varsator este predispus la boli ale inimii, spatelui, circulatiei sanguine (în special varice). Este vulnerabil la schimbarile de vreme si are nervi sensibili.

Cum sa recunosti un nativ din Varsator

Tuturor le plac curcubeele. Copiii îsi pun o dorinta cînd vad unul, visatorii alearga dupa ele, pictorii le pun pe pînza, dar Varsatorul locuieste într-unul. Mai mult, el l-a demontat si a examinat fiecare bucatica, fiecare culoare, si tot crede în el. Nu e usor sa crezi în ceva dupa ce ai aflat exact cum e acel lucru, dar Varsatorul e în esenta un realist, desi adresa lui e ziua de mîine, privita cu ochelari roz. Ca si buimacita Alice, dusa prin Lumea Minunilor de Varsatorul Lewis Caroll, va trebui sa fii mereu pregatit pentru neprevazut cînd e vorba de uranieni. În general amabili si linistiti, Varsatorilor le place, însa, sa sfideze opinia publica si sînt extrem de încîntati în sinea lor cînd socheaza din cînd în cînd oamenii mai conventionali cu comportamentul lor irational. Acesti oameni în general blînzi si politicosi te pot zgudui brusc cu cele mai uluitoare afirmatii exact cînd te astepti mai putin. Uranianul tipic e pe jumatate Albert Schweitzer si jumatate Mickey Mouse. Poate fi încaltat în sandale, bocanci, pantofi eleganti sau adidasi si rareori îsi va bate capul sa verifice daca ceea ce poarta se potriveste ocaziei. Va aparea la usa ta descult, daca asa îi vine cheful, si va rîde de tine fiindca rîzi de el.

Varsatorii deseori adopta o tinuta bizara, pentru a-si demonstra refuzul de a se conforma normelor. Poti recunoaste deseori oamenii nascuti în aceasta zodie fixa, de aer, dupa cît de des folosesc cuvîntul "prieten". Întrebarea tipic uraniana dupa ruperea unei legaturi amoroase este "Nu putem ramîne prieteni?". Varsatorul nu e nici obtuz, nici naiv, nici entuziast, nici blazat. Experimentarile permanente nu-l fac decît sa fie curios în legatura cu urmatorul mister pe care-l are de descifrat. Si urmatorul mister poti fi tu. Persoana care pare cînd complet absenta cînd te studiaza ca sub un microscop invizibil e probabil un Varsator. Poate fi derutant sa descoperi, dupa toata curiozitatea lui intensa, care te-a flatat, ca manifesta acelasi interes pentru viata personala a politistului din colt, a barmanului sau a cînteretei din bar. Politica îl fascineaza, sporturile îi intereseaza, iar copiii îl intriga. Acelasi lucru e valabil pentru cai, masini, batrîni, descoperiri medicale, scriitori, astronauti, alcoolici, piane etc. Renunta la orgoliu, ori abordarea lui distanta, impersonala ti-l va rani.

Ochii Varsatorului au de obicei o privire, vaga, absenta, visatoare si sînt deseori deschisi la culoare, dar nu întotdeauna. Parul e de obicei drept si matasos, deseori blond sau saten deschis; tenul e palid si de obicei are o înaltime peste medie (ascendentul poate duce la modificari în aspectul general). Vei observa o noblete a profilului. Trasaturile uraniene sînt fine si bine definite, amintind de cele ale împaratilor romani de pe monedele de aur. Adevaratii nativi vor adopta deseori o pozitie cu capul plecat de la baza gîtului cînd cugeta la o problema sau imediat dupa ce au pus o întrebare. Capul le cade brusc în fata sau se înclina într-o parte, asteptîndu-ti reactia. În mod ciudat, datorita sexualitatii duale a uranienilor, trupurile masculine au deseori caracteristici feminine (cum ar fi soldurile late), iar cele feminine au cîte o trasatura masculina (cum ar fi umerii lati).

Nativii iubesc libertatea si pot fi deseori extrem de amuzanti, perversi, originali, îngîmfati si independenti, dar pot fi si diplomati, blînzi, întelegatori si timizi. Ei vor cauta aproape cu disperare sentimentul de siguranta pe care li-l dau multimile, aglomerarile de oameni si se va înconjura cu prieteni. Apoi vor cadea într-o pasa mohorîta, pesimista si vor dori sa fie lasati singuri. În oricare dintre aceste faze ar fi, nativul îsi pastreaza perceptiile acute, care sînt mai profunde si mai rapide decît ale altora. Uranus face din el un rebel înnascut, care crede ca toate vechile obiceiuri sînt gresite si ca oamenii si lumea au nevoie de schimbari drastice si revolutionare mai mult decît de orice altceva (desi, daca e implicat în politica, va fi suficient de inteligent încît sa nu-si faca publice opiniile prea devreme, distrugîndu-si strategia).

Varsatorii analizeaza constant situatii, prieteni si straini. Poate fi deranjant cînd se apuca sa-ti puna întrebari directe, fara pic de tact, tintind exact spre cele mai intime sentimente ale tale. Cînd descopera ca puzzle-ul nu era deloc prea complicat, se plictisesc si uneori chiar se supara. Nu e nimic mai jignitor decît un Varsator care se satura de acest joc de-a examinarea sub microscop si se orienteaza spre alt subiect tocmai cînd te-a convins ca pentru el esti cea mai importanta fiinta de pe planeta. E foarte dureros!
În ciuda obsesiei lor pentru prietenie, nativii nu au prea multi apropiati. Ei cauta cantitatea si nu calitatea în relatiile lor si rareori întemeiaza o legatura pentru o perioada mai lunga de timp. Sînt prea multe de descoperit ca sa se limiteze prea mult timp la numai una sau doua prietenii. Nu rezolvi nimic cu rugamintile patetice, caci acest om e prea impersonal dar, daca reusesti sa ajungi la inima unui Varsator, de obicei acesta va coborî de pe bicicleta lui ca sa vada daca nu cumva i-a scapat ceva.

Uranianul e înconjurat de un fel de izolare ciudata si deseori e înteles gresit de ceilalti. Asta pentru ca ceilalti înca sînt cu un pas în urma Varsatorului. Purtatorul apei traieste în viitor, întorcîndu-se în prezent numai pentru perioade foarte scurte de timp, asa ca oamenii mai realisti îl considera pur si simplu sarit de pe fix. El simte acest lucru si sentimentul lui de izolare se accentueaza. Dar, dupa parerea lui, faptul ca cei din jur nu reusesc sa tina pasul cu el nu e un motiv sa mearga înapoi. Asa ca rataceste singur printre norii lui, în timp ce noi, simplii muritori, ne întrebam ce naiba cauta tocmai acolo, atît de departe. Astrologii spun ca ceea ce gîndesc Varsatorii va gîndi toata lumea peste cincizeci de ani. Asta o fi adevarat, dar prapastia dintre ei si noi ceilalti ramîne la fel de adînca. Acest semn e cunoscut ca fiind semnul geniului si asa si este, caci mai mult de jumatate dintre cei mai celebri oameni ai lumii sînt nascuti în Varsator sau au ascendent în Varsator. Pe de alta parte, un procentaj la fel de mare dintre cei închisi în sanatorii de boli nervoase sau dintre cei care au sedinte frecvente la psihoterapeut sînt tot uranieni.

Se spune ca granita dintre geniu si nebunie e foarte subtire, iar prietenii tai Varsatori te pot face uneori sa te întrebi de care parte a granitei se afla ei. Mare parte din confuzie e provocata de faptul ca omul a avut întotdeauna tendinta sa-si huleasca profetii. Uranienii sînt un bizar amestec de pragmatism rece si instabilitate excentrica si par sa aiba o întelegere instinctiva pentru cei bolnavi psihic. E ciudat, dar aproape orice nativ poate reduce substantial agitatia nebunilor doar vorbindu-le încetisor. Are un talent minunat de a calma persoanele isterice si de a linisti copiii înspaimîntati. Sa fie oare din cauza ca propriul lui sistem nervos e atît de sensibil si de slab protejat? Mintea Varsatorului e atît de deschisa încît e o raritate sa gasesti unul care are prejudecati, cu conditia sa nu aiba grave influente negative în harta stelara natala. Chiar si atunci va fi foarte socat cînd îi vei scoate în evidenta aceste prejudecati. Instinctul fratern e atît de puternic la el, încît atunci cînd un Varsator se face vinovat de intoleranta, nu numai ca el nu-si da seama de asta, dar detesta eticheta respectiva. În mod obisnuit, toti îi sînt frati sau surori. Va umbla prin înalta societate ca si prin cele mai mizere mahalale cu ulciorul lui simbolic, adunînd cunostinte si varsîndu-le din nou.

Chiar si perioadele lui de hibernare sînt scurte, asa ca nu apuci sa-i duci dorul, ca el si apare din nou, prezent peste tot. Nu încerca sa-i întrerupi solitudinea. Cînd vrea sa fie singur, vrea sa fie singur, însa nu s-a retras permanent din lume, chiar daca i-a venit brusc sa-si treaca numarul de telefon la secret. Adresa nu i s-a schimbat, si nici el. Nu poate renunta prea mult timp la compania oamenilor. De obicei e greu sa convingi un Varsator sa fixeze o întîlnire la o anumita ora. Prefera sa lase o marja de siguranta mai mare, pentru ca nu-i place sa se simta legat de anumite îndatoriri sau obligatii la anumite ore. Prefera ceva de genul "Ne mai vedem... poate marti". Si uneori se refera la martea de peste doua saptamîni. Însa trebuie spus ca, o data ce l-ai prins la înghesuiala si si-a dat cuvîntul ca va veti întîlni la o anumita ora, va respecta cu sfintenie ora cu pricina. Poti sa fii sigur de asta si ai face bine sa nu întîrzii. El va fi acolo, cu conditia sa nu fie rapit în drum spre întîlnire (ceea ce, fiind Varsator, e posibil. Acestor oameni li se poate întîmpla orice, oricînd. Absolut orice!)

Îsi va expune deschis opiniile, dar nu va avea pretentia sa-ti dicteze cum ar trebui sa gîndesti sau sa-ti traiesti viata. Nici el nu are de gînd sa-ti permita sa-i dictezi lui lucrurile astea. Spre deosebire de Berbec, Leu sau Gemeni, nu doreste sa-i convinga pe ceilalti cu orice pret sa-i adopte ideile. Filosofia uraniana e ca fiecare are nevoile lui proprii, danseaza dupa propria muzica si individualitatea ar trebui respectata.
Rareori ai sa vezi un Varsator luptînd feroce pentru o cauza. Ei traiesc dupa propriul sistem de valori si considera ca asta e suficient. Lasa-i pe Berbec, Leu, Scorpion si Sagetator sa apuce sabia si sa lupte glorios pentru a-i elibera pe nedreptatiti. Uranianul e prea ocupat sa descopere cauzele revolutiei, sa asculte necazurile oamenilor si sa împarta compasiune întelegatoare. Nativul crede în schimbarile violente, dar lasa violenta în seama altora. Nu e un las, dar pur si simplu nu are echipamentul necesar pentru batalie. Cînd un scandal îl ia prin surprindere, fie va ataca orbeste, derutat, fie va fi de acord cu adversarul ca sa puna capat disputei. Reactia lui e imprevizibila, dar un lucru e sigur.

A doua zi opinia lui va fi la fel de ferma ca înainte. Oricine are pregatire si talent la dezbateri îl poate învinge de obicei, caci atentia lui poate sa rataceasca foarte usor spre abstract într-o confruntare a inteligentelor. Varsatorul lupta cel mai bine cu palaria. Si-o pune pe cap si pleaca. Însa mintea lui plina de respect pentru adevar nu se va clinti nici un milimetru cînd e ferm convins de ceva, în ciuda faptului ca nu-i plac disputele neplacute. Toate tipetele si presiunile emotionale din lume nu-l vor face sa se abata de la calea ideilor lui independente. Un alt motiv pentru care Varsatorul se confrunta deseori cu critici ostile e faptul ca e mereu plin de surprize. Te poate conduce spre vest, ca apoi sa se întoarca si sa marsaluiasca spre est fara sa te previna. El are o anume încapatînare în hotarîrea lui de a nu te anunta ce pune la cale. Uranianului nu-i vine foarte usor sa aiba încredere în oameni. Mai întîi trebuie sa-ti întoarca pe toate fetele motivele posibile si chiar sufletul, daca se poate. S-ar putea sa ai senzatia ca fiecare cuvînt al tau si fiecare gest sînt catalogate si puse la pastrare în mintea lui intuitiva pentru a putea apela mai tîrziu la aceste date.

Asa si e. Poate ca ti se pare din cînd în cînd pierdut în vise, dar sa nu te lasi înselat. Probabil ca ti-ar putea spune si cîte gene ai. Sa nu te astepti niciodata ca un uranian sa te accepte la prima vedere. El vrea sa stie ce se ascunde dincolo de chipul tau si va pune întrebari foarte jenante ca sa afle. Dar trebuie sa stii ca o data ce ai fost acceptat îti va fi loial si prietenia lui nu va fi zdruncinata de bîrfe rauvoitoare. Nu va crede soaptele rautacioase ale inamicilor tai, dar le va asculta cu siguranta din pura curiozitate. Fii însa sigur ca analiza finala si decizia îi vor apartine în totalitate. Maladiile uraniene au de obicei legatura cu sistemul circulator. Nativii tremura de frig iarna si sufera de cald vara. La batrînete sînt predispusi la varice si îngrosarea arterelor, daca emotiile lor sînt orientate în directii negative, si au tendinta sa sufere accidente la picioare, mai ales la gambe si glezne. Oasele gleznei sînt deseori fragile si s-ar putea ca nativii sa se plînga de dureri în picioare din caza proastei circulatii.

Alte probleme de sanatate ar fi durerile dese în gît si uneori palpitatii, dar aceste nu sînt grave. Uranienii au nevoie de foarte mult aer curat, somn si exercitiu fizic, dar rareori se folosesc de aceste remedii naturale. Nu au parte de prea mult aer curat pentru ca de obicei închid ferestrele, se înfofolesc în paturi si tot se plîng ca le e frig. Tensiunea nervoasa tipica nativilor îi împiedica deseori sa se odihneasca sufient, si deseori somnul le e tulburat de vise stranii. Cît despre exercitiu fizic, daca n-a fost învatat de mic sa iubeasca sporturile e greu sa-l îmboldesti pe uranian si sa mearga mai repede, daramite sa alerge. Adevaratele probleme de sanatate ale uranienilor nu încep decît la maturitate, cînd încapatînarea lor creste. Acesti oameni sînt extrem de usor de hipnotizat. Multi simt intuitiv acest lucru si se feresc sa se expuna dar, facuta de un specialist, hipnoza le-ar putea vindeca unele dintre numeroasele lor fobii. Varsatorii nu au memorii grozave, dar nici nu au nevoie sa memoreze prea multe, din moment ce par sa prinda cunostinte din aer.

De ce si-ar îmbîcsi mintea cu lucruri de care s-ar putea sa nu aiba nevoie niciodata, cînd pot sa-si întinda antenele invizibile si sa prinda tot ce le trebuie? Probabil ca acesti oameni vor veni acasa de la cumparaturi fara sa fi cumparat nici macar un articol de pe lista. Nativul tipic este întruchiparea legendarului profesor distrat. E în stare sa treaca pe lînga sotia lui pe strada fara sa o salute daca e adîncit în conversatie cu un prieten. Puterea de concentrare a Varsatorului poate fi uluitoare. Totusi, e în stare sa prinda lucruri care se petrec în spatele lui, daca vrea, ca un radar. Nativii pot purta o conversatie complicata fara sa piarda nici o miscare din ceea ce se întîmpla în cealalta parte a camerei, daca se hotarasc ca îi intereseaza. Uneori ai putea sa juri ca n-a auzit nici un cuvînt din ce ai spus, ca a doua zi el sa-ti repete totul, cuvînt cu cuvînt, ca un casetofon. Nu subestima niciodata puterea unui uranian de a se îmbiba cu informatii în timp ce pare complet absent, chiar daca uneori se poate pierde în concentrare.

Capacitatea extraordinara a nativului de a plonja în necunoscut si de a absorbi secrete mistice fara macar sa încerce duce spre o stranie intuitie, o putere premonitorie uluitoare. Cunosc un Varsator care raspunde la telefon înainte ca acesta sa sune si, mai mult, stie dinainte cine e la celalalt capat al firului. Aproape fiecare uranian are o sensibilitate unica, ce îl ajuta sa-ti cunoasca cele mai ascunse dorinte. Fara cuvinte, el întelege o nevoie îngropata atît de adînc în sufletul tau încît nici tu nu esti prea constient de prezenta ei. Prin acelasi proces bizar, el poate sa-ti transmita sentimente si gînduri, chiar daca e cu spatele la tine. Unii dintre ei nu au nevoie de serviciile postale ca sa trimita o telegrama. Totusi, gîndirea lor nu are nimic superstitios. Ca e mecanic auto sau muzician, Varsatorul e un adevarat om de stiinta si nu se va grabi sa traga o concluzie pîna cînd nu a întors totul pe toate partile. Însa cînd ajunge la o concluzie, aceasta va ramîne bine înfipta în creierul lui. Cînd e vorba de progresul omenirii, mintea lui e mai deschisa ca a oricui, dar se închide ermetic cînd e vorba de propriul lui comportament, care poate fi neasteptat de conservator.

Varsatorii detesta minciuna si înselatoria. Îti vor da bani în dar, dar nu le cere un împrumut, caci urasc sa împrumute sau sa ceara împrumuturi. Daca totusi amicul tau uranian îti împrumuta bani, ai grija sa-i dai înapoi exact cînd ai spus. O promisiune încalcata poate provoca o fisura adînca în prietenia voastra. Acesti nativi se tin de cuvînt si-si platesc facturile si au aceeasi pretentie de la tine. Însa toata aceasta dragoste de adevar poate fi distorsionata într-un comportament dubios, caci poate raspunde la întrebari atît de inteligent, încît creeaza impresii gresite. Dar îsi va exprima liber indignarea daca va prinde pe altcineva folosind aceasta delicata nuanta de minciuna. Rareori va minti de-a dreptul, dar te poate pacali în moduri extrem de subtile. Permanenta goana dupa adevar si dorinta de a-si ascunde propriile motive sînt trasaturi incompatibile si Varsatorii trebuie ca la un moment dat sa priveasca în fata aceasta problema daca vor sa afle adevarul adevarat despre sine.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com