calivita

Produse Calivita

calivita

Afectiuni

calivita

Marturii

calivita

Diete         Cosul Dvs. cu Produse Calivita

 

Home calivita Zodiac calivita Zodia Scorpion

 

Zodia Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Planetele si zodia Scorpion

 • Planeta guvernatoare: Pluton

 • Planeta carierei profesionale: Soarele

 • Planeta dragostei: Venus

 • Planeta câstigurilor financiare: Jupiter

 • Planeta sanatatii si a muncii: Marte

 • Planeta casei si a familiei: Uranus

Culorile zodiei Scorpion: rosu, violet
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Scorpion: marti
Zodia Scorpion
Principalele calitati ale zodiei Scorpion:

loialitate, hotarâre, curaj
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Scorpion: sa transforme
Defecte ale nativului din zodia Scorpion: gelozie, fanatism, spirit razbunator

Relatii între zodia Scorpion si alte zodii

 • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Pesti

 • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Varsator

 • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Leu

 • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Varsator

 • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Sagetator

 • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Taur

 • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Pesti

 • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Rac, Balanta

Personalitatea zodiei Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este hotarât, rafinat, tainic, curios. Poate fi gelos si smecher. Nativul Scorpion poate fascina datorita caracterului lui puternic, cu atât mai mult cu cât are si ceva misterios în el. Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea, instinctul lui de conservare, tenacitatea si perseverenta, un mod de a gândi si actiona puternic marcat de sentimente - sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativului Scorpion, carora li se adauga o buna cunoastere si constientizare a obiectivelor, mândria si respectul fata de sine. Sanatate : Un om al placerilor, nativul din Scorpion este victima acestora. Este predispus la boli de stomac, gât si nas, infectii, hemoroizi, intoxicatii.

Cum sa recunosti un nativ din Scorpion

Orice enciclopedie descrie scorpionul ca fiind o arahnida nocturna, care îsi ataca si paralizeaza prada cu o otrava injectata în ea de coada lui lunga, curbata, folosita atît pentru autoaparare, cît si pentru distrugere. întepatura lui e uneori fatala. Oamenii se trag deseori înapoi cînd aud ca cineva e nascut în noiembrie, murmurînd: "Ah, esti Scorpion!", fie cu teama în glas, fie cu admiratie si respect. Uneori mai scot si cîte un chicotit, legat, evident, de legendara senzualitate a Scorpionului. Nativii sînt satui de aceste reactii la zodia lor si cine-i poate condamna? Dar ei sînt lipsiti de scrupule si periculosi, nu? Gresit! Asta depinde de multe lucruri. în primul rînd, ar trebui sa înveti cum sa-i recunosti pe nativi. Scorpionului îi place sa circule incognito. Datorita puterii lui de autococntrol, de obicei reuseste, dar exista cîteva modalitati care te vor ajuta sa-i penetrezi deghizarea.

Uita-te la ochi. Fie ei albastri, verzi, caprui sau negri, te vor strapunge cu intensitatea lor hipnotica. Majoritata oamenilor devin agitati si stînjeniti sub privirea fixa a Scorpionului. Va trebui sa rupi vraja si sa-ti muti privirea, caci nu vei cîstiga niciodata confruntarea de priviri cu un Scorpion. Aceasta e o modalitate infailibila de a identifica un plutonian. Ochii nativului îti strapung fiinta pîna în adîncuri, patrunzîndu-ti în suflet. Dupa asta, asculta-l cum vorbeste. Tonul poate fi moale precum catifeaua, ragusit sau usturator de taios, vorbirea masurata si lenta sau ritmata si repezita, dar vorbele lui nu vor avea niciodata drept scop crearea unei imagini false a propriei persoane. Scorpionul stie exact cine e si cine nu e si nimic din ce gîndesc altii despre el nu va schimba asta. Nici insultele, nici complimentele nu au absolut nici un efect asupra lui. Nu are nevoie sa-i spuna altii care-i sînt viciile si virtutile. în cel mai bun caz, va fi de acord, calm, cu evaluarea ta, în cel mai rau caz te va suspecta de motive ascunse.

Dacaai sa dai vreodata peste un Scorpion palavragiu, cu privire alunecoasa, considera-l o exceptie astrologica extrem de rara, caci putini nativi sînt agitati. Majoritatea plutonienilor au un fizic plin de forta. Trasaturile sînt marcat greoaie sau ascutite si bine cizelate, iar nasul e destul de proeminent, uneori chiar ca un cioc de pasare. La nativii tipici, pielea e foarte palida, aproape translucida, iar sprîncenele sînt groase si unite deasupra nasului. Dar ceea ce îi da de gol est vitalitatea electrica pe care o degaja prin simpla lor prezenta. Oricît ar încerca ei sa treaca neobservati, o asemenea forta vitala nu poate fi ascunsa complet. Barabtii vor avea brate si picioare paroase, iar parul acesta va avea deseori tente rosiatice. Majoritatea nativilor au ochii si parul închise la culoare, dar sa nu trecem cu vederea tipul blond, glacial, perfect exemplificat de Grace Kelly. Glacial la suprafata, am vrut sa spun. Calmul si stapînirea de sine de suprafata ale plutonienilor sînt create si mentinute cu grija pentru a ascunde natura lor clocotitoare.

Au un autocontrol de invidiat. Indiferent de furtunile emotionale stîrnite în ei, rareori le vei vedea reflectate pe chipul înghetat, imobil al Scorpionilor. Acesti oameni afiseaza în mod constient o figura inexpresiva si sînt mîndri de asta. Ei ordona trasaturilor fetei sa ramîna neclintite si acestea se supun. (Nici n-ar îndrazni sa n-o faca.) Rareori vei vedea un Scorpion dîndu-se de gol rosind sau încruntîndu-se. Zîmbetele sînt rare dar sincere. Trupul Scorpionului se supune acelorasi ordine ca si fata. N-ai sa-i vezi sarînd în sus, tresarind sau manifestînd ticuri nervoase. Reactiile sînt pastrate la minim, pentru ca arta Scorpionului consta în neîncetata testare a motivatiilor si firii tale, în timp ce el ramîne impenetrabil. E un adevarat expert. E important sa tii minte ca exista un tip de Scorpion care se misca si vorbeste destul de repede si pare a avea un comportament deschis, prietenos. Uita-te adînc în ochii lui si gîndeste-te bine la cîteva din faptele lui anterioare, la adevaratul lui comprotament. De fapt, toata palavrageala aceea vesela e doar un joc pentru el. în interior, e la fel de dur si hotarît ca si ceilalti plutonieni.

Poate e chiar mai periculos, pentru ca deghizarea lui e mai buna si te pacaleste mai usor. Trebuie sa fii mereu în garda cînd esti pe lînga un Scorpion. Nu vreau sa spun ca sînt rai, ci doar ca nu sînt nici blînzi, nici naivi. Unii nativi, dîndu-si seama ca ochii îi dau cel mai adesea de gol, poarta ochelari mai tot timpul, chiar si noaptea. Spune-i unui Scorpion ca are un mare talent care într-o zi va fi recunoscut de întreaga lume si îti va raspunde firesc, linistit: "da, stiu". Roaga-l sa-ti faca un serviciu si raspunsul va fi la fel de simplu: "Da, sigur", sau "Nu, nu pot". Daca esti o finta sensibila, nu-i cere parerea sau sfatul. îti va spune adevarul adevarat, oricît de brutal ar fi el. Tu l-ai întrebat! Scorpionul nu va face complimente gratuite ca sa creasca în ochii cuiva sau ca sa cîstige un aliat. Nu e de demnitatea lui sa flateze. Cînd îti spune ceva dragut, apreciaza acele vorbe ca pe o comoara. Poti fi sigur ca sînt sincere.

Daca îti spune ca ai voce, lasa balta cîntatul în baie si pune mîna pe microfon. Daca spune ca ai o voce grozava, poti sa te duci linistit sa dai o proba la Metropolitan. S-ar putea chiar sa-ti înlature din drum cîtiva munti fara nici un strop de efort, ca sa te ajute. Sa nu crezi toate povestile pe care le auzi despre egoismul Scorpionului. Mai bine asculta ce povestesc cei care au beneficiat de sfaturile lui întelepte si de generozitatea lui. E de la sine înteles ca acest nativ atrage în jurul lui atît admiratori loiali si devotati cît si inamici invidiosi si plini de ura. Dar chiar si acestia din urma îl respecta împotriva vointei lor si vei observa ca evita sa-l provoace pe fata. Exemplele celor putini care au încercat sînt dureros de vii în amintirea tutror celor care tind sa uite ca precautia e obligatorie cînd lansezi un atac împotriva Scorpionului. Nu uita! Planeta lui, Pluto, guverneaza si energia nucleara!

Totusi, acesti oameni au o dragalasenie care-ti ramîne în minte si deseori manifesta o compasiune blînda fata de cei bolnavi sau disperati. Planeta care-l influenteaza îi ofera acestui personaj mai multe cai de urmat. Poate imita scorpionul nocturn, care îi înteapa pe altii si chiar pe sine însusi, chiar daca asta îl ucide, doar de dragul placerii de a întepa, sau poate imita vulturul care-l simbolizeaza si care se ridica deasupra limitelor sale si îsi foloseste forta cu întelepciune si cu simtul dreptatii.Mari generali, presedinti si savanti sînt astfel de vulturi. Aceasta zodie a dat mai multi presedinti ai Statelor Unite decît oricare alta. Cît despre scorpionii nocturi, probabil ca ai simtit si tu întepatura cîtorva. Astrologia antica îi numea serpi. Nu e greu de ghicit carei categorii îi apratin Scorpionii pe care-i întîlnesti. Exista însa si cîtiva care se situeaza undeva între arahnida nocturna si vultur. Acestia sînt sopîrlele cenusii. La ei sacrificiul de sine se transforma în îngrijorare nevrotica pentru propria persoana, iar talentele paranormale se transforma într-o teama permanenta de pericole obscure, care pîndesc din umbra si pot lovi în orice clipa.

Curajul plin de forta se distorsioneaza si, în loc de razbunarea nemiloasa a scorpionului sau de nobletea vulturului care se ridica deasupra acestor sentimente negative, la sopîrle apare o meschinarie josnica ce le face sa se retragaîn hatisul urilor lor marunte la cea mai mica ofensa. Ei spera ca destinul le va pedepsi inamicii, carora le doresc moartea aproape fara sa-si dea seama de acest lucru, dar refuza sa actioneze direct pentru a se razbuna. Sopîrlele cenusii nu reusesc sa ia putere de la Pluto, putere care i-ar ridica deasupra circumstantelor nefericite în care se gasesc. Chiar si atunci cînd sînt prinsi în înclestarea nemiloasa a tragediei, aceasta uluitoare forta interioara poate oferi Scorpionilor sansa unui nou început în lumina soarelui. Dar sopîrlele cauta umbrele întunecate si zac în somnolenta, risipind jalnic darurile zodiei lor.însaun Scorpion nu se scufunda niciodata atît de adînc în mlastina deprimarii încît sa piarda complet puterea lui Pluto. Niciodata nu e prea tîrziu pentru o sopîrla sa se transforme în vultur. Aceasta vraja speciala apartine exclusiv celor nascuti în semnul Scorpionului. Tot ce au de facut e sa apeleze la ea.

Vulturii tipici nu cunosc frica. chiar si femeia sau barbatul obisnuit din acest semn vor înfrunta cu vitejie orice, de la durerea fizica si saracie pîna la ridicol si esec, cu un fel de mîndru dispret si convingerea interioara ca pot depasi orice lovitura a sortii. Scorpionul este extrem de loial prietenilor. Unii dintre ei chiar sînt în stare sa-si dea viata (în lupta sau într-o situatie de criza) pentru a-si salva prietenii, rudele sau persoanele iubite. Soldatul din Scorpion sare instinctiv sa-si traga camaradul ranit la adapost, înfruntînd gloantele inamicului. Pompierul din aceasta zodie moare ca sa salveze copilul din cladirea în flacari. Uneori pare ca acesti oameni cauta în mod inconstient dar voit violenta, pericolul, pentru a-si pune la încercare forta interioara. Scorpionul nu uita niciodata ca a primit un dar sau ca cineva a fost bun cu el si acea persoana va fi rasplatita din plin. Pe de alta parte, nu uita nici o rana sau o ofensa, dar poate reactiona în mai multe feluri. Vulturul îsi va zdrobi inamicul, ca acesta sa învete sa nu-l mai raneasca niciodata, va cîstiga lupta si-l va lasa pe învins sa plece în drumul lui.

Mortalul scorpion nocturn va întepa mai întîi, apoi va planifica distrugerea dusmanului, apoi va întepa din nou. El nu se multumeste doar sa plateasca politele ca sa fie chit cu inamicul. El trebuie sa-l distruga complet, sau macar sa-l doboare. Arahnida tipica va sta treaz noptile, planuind cum sa se razbune. Daca un vecin îi zgîrie dinadins aripa masinii, a doua zi el îi va zgîria ambele aripi ale masinii vecinului si poate va trece cu cauciucurile si peste gardul viu, îngrijit, al acestuia - numai asa... ca dobînda la polita. Acesti nativi rareori se multumesc sa plateasca masura pentru masura inamicilor, ca sa le arate ca ce tie nu-ti place altuia nu face. Ei platesc dublu, triplu, cu vîrf si îndesat! însa la sopîrlele cenusii, razbunarea plutoniana se manifesta printr-o ura înnabusita ani la rînd, ceea ce duce în final la o profunda depresie sau chiar la o boala fizica. Ferocele resentiment scorpionesc rasucit spre interior si niciodata exprimat ajunge sa-l otraveasca la fel de sigur cum propria întepatura ucide vietatea dupa care au fost numiti acesti nativi. Atunci cînd acest sentiment e manifestat, exprimat, poate provoca vinovatie, pentru ca, în adîncul inimii lor acestor oameni le e rusine sa faca rau celor neajutorati. de aceea, acest sentiment ar trebui pur si simplu depasit. Nativii trebuie sa învete sa treaca mai departe fara a mai privi vreodata înapoi.

Tabloul sanatatii Scorpionului îi oglindeste perfect firea. El poate sa-si distruga trupul cu excese, melancolie sau prea multa munca, dar îl si poate reface prin simpla putere a vointei. Aceasta forta plutoniana îl poate ajuta sa-si revina chiar si dintr-o boala foarte grava. Nativul e rareori bolnav, dar cînd se întîmpla e de obicei ceva grav. Cele mai bune medicamente sînt o lunga perioada de odihna si o schimbare de atitudine, prin care sa alunge din suflet resentimentele si sa primeasca în loc o acceptare senina a starii de lucruri. Sînt pacienti foarte dificli caci desigur ca stiu mai multe decît toti doctorii si asistentele. Principalele lor zone sensibile la microorganisme si accidente sînt organele reproducatoare, nasul, gîtul, inima, coloana vertebrala, spatele, sistemul circulator, picioarele si gleznele. varicele si accidentele pe terenul de sport sînt ceva obisnuit la ei. Ar trebui sa evite focul, explozibilii, vaporii toxici si radiatiile. Cu toate acestea, vei descoperi o multime dintre ei în ocupatii unde flirteaza cu pericolul si intra în contact exact cu aceste lucruri. Uneori sufera de sîngerari nazale cronice sau din diverse motive sufera operatii la nas.

Scorpionul e profund interesat de religie, extraordinar de curios în legatura cu toate fazele vietii si mortii, foarte pasionat de sex si irezistibil atras de dorinta de a se schimba în bine. Tot el e eroic, dedicat legaturilor de familie si amoroase. în plus, se simte dator sa protejeze cu blîndete copiii si sufletele mai slabe. Poate fi sfîtn sau diavol. Poate experimenta cele mai negre mistere ale Iadului sau poate tuna si fulgera împotriva pacatului si decadentei. Fie ca vorbeste de la amvon, într-o întrunire de afaceri sau pe scena, atractia lui hipnotica va prinde în mreje publicul, transfigurîndu-l. De fapt, e o chestie destul de înfricosatoare! Chiar si atunic cînd Scorpionul a permis temporar furiei, melancoliei sau alcoolului sa-l tîrasca în sant, poti sa pui ramasag pe exemplarul tau din "Infernul" lui Dante ca ceilalti vagabonzi vor face carare cînd va trece el!
E feroce de posesiv cînd vine vorba de lucruri pe care le considera ca fiind proprietatea lui. îsi doreste succesul, dar ambitia lui nu e niciodata ostentativa. Asteapta linistit momentul cînd va face miscarea de mat, iar între timp îsi face treaba, stiind sigur cae perfect pentru o pozitie superioara.

Preia controlul încet dar sigur si poate face cam tot ce vrea, cu conditia sa vrea cu adevarat. Puterea întunecata, magica, misterioasaa lui Pluto poate transforma dorinta în realitate cu meticulozitate rece si concentrata. Desi o dorinta morbida de a cunoaste adîncurile depravarii si decaderii umane poate da nastere unei sopîrle cenusii care se lafaie într-o lume a drogurilor si cruzimii, el poate inversa procesul trecînd la medicina, unde tratamentele drastice, purtînd aceleasi simboluir ca drogurile, îl fascineaza pur si simplu. Desi multi dintre chirurgii sadici sînt Scorpioni, e la fel de adevarat ca multi dintre cei mai buni medici ai lumii sînt inspirati tot de Putlo savindece atît mintea cît si trupul, diagnosticînd si tratînd pe baza unor misterioase cunostinte. Scorpionul s-a nascut cunoscînd tainele vietii si mortii si cu capacitatea de a ale cuceri pe amîndoua daca doreste. Dar, dupa cum spun vechii astrologi, pentru asta "trebuie sa stie ca stie". Misterle stravechi fascineaza mintea lui sclipitoare. Unul dintre cele mai ciudate lucruri din astrologie este faptul ca, în anul dinaintea sau de dupa nasterea unui Scorpion, în familia respectiva moare cineva. Iar cînd moare un Scorpion, în familia lui va avea loc o nastere în anul dinainte sau în cel de dupa. Asta se întîmpla în cel putin 95 la suta din cazuri. Simbolul lui Pluto e pasarea Phoenix, care se înalta triumfatoare din propria cenusa, iar Scorpionul simbolizeaza reînvierea.

Meniu
Home
produse calivita
Produse Calivita
produse calivita
Afectiuni
produse calivita
Marturii
produse calivita
Terapii naturiste
produse calivita
Diete & Cure
produse calivita
Frumusete
produse calivita
Plante medicinale
produse calivita
Sarcina
produse calivita
Gastronomie
produse calivita
Expert
produse calivita
De retinut
produse calivita
Dictionare
produse calivita
Zodiac
produse calivita
Harta site
produse calivita
Contact

 

[Produse Calivita] [Afectiuni] [Marturii] [Terapii naturiste] [Diete & Cure] [Frumusete] [Plante medicinale]

 [Sarcina] [Gastronomie] [Expert] [De retinut] [Dictionare] [Zodiac] [Harta site] [Contact] [Cum Comand]

cautare personalizata
2005 - 2013 Sanatateata.com